FOTO by Anita since 1886

Moda

Bujnija prsa – evo kako odabrati pravilnu veličinu grudnjaka!

admin 27. rujna 2022.

Bye Bye komplikacijama s pronalaskom savršenog grudnjaka! Pronašli smo modele za svaku ženu!

Svaka žena koja ima bujnije poprsje zna da je potraga za savršenim grudnjakom u najmanju ruku blaga noćna mora. Nevjerojatno je koliko nam taj maleni dodatak može zakomplicirati život.

Bujnija prsa zahtijevaju da grudnjak ima dobru potpornu strukturu. Također, težimo tome da je istovremeno mekan i udoban, a pritom bismo voljele nositi i košarice koje su trendi i stylish. Ah, tko bi nam udovoljio…

Kako sve to ukomponirati u jedan grudnjak i odabrati pravilnu veličinu, donosimo u nastavku…

Mnoge žene nose neudobne grudnjake koji im se uvlače u kožu, skliznu s ramena i čine da se osjećaju nelagodno, stoga ne čudi što jedva čekaju da dođu kući i požele ih skinuti. 

Uz grudnjake koje smo pronašli, ne bismo se iznenadili da ih zaboravite skinuti i tijekom spavanja koliko su udobni i praktični. Uz njih imamo osjećaj kao da ne nosimo ništa jer ih zapravo ni ne osjetimo…

Ako se oduvijek borite s pronalaskom prave veličine grudnjaka, vrijeme je da taj posao prepustite nekome drugome, stručnom osoblju koje će vam pomoći u pronalasku vašeg grudnjaka iz snova. Jer mi samo možemo nagađati što je ispravno za nas na temelju prethodnih grudnjaka koje smo nosile, no lakše je kada nam netko udijeli pravi savjet koji zlata vrijedi.

Anita since 1886 tvrtke Fanat Jadrijević, brend je specijaliziran za bujnija prsa i njihovo osoblje obučeno je za pronalazak savršene veličine. Za njih nećete morati izdvojiti čitavo bogatstvo, a to je još jedan od razloga zašto su ovi kvalitetni grudnjaci toliko popularni.

U moru brendova koji u prosjeku imaju od 5 do 15 veličina grudnjaka, ovdje možete pronaći preko sto kombinacija po modelu. Obujmovi se kreću od 70 do 120, a dubine košarica od A do J.

U ponudi je i samostojeći grudnjak koji ide do košarice G. Svaka žena može doći u trgovinu na besplatno mjerenje, što je jedna dodatna pogodnost zbog koje je ovaj brend na visokoj ljestvici prioriteta svih modno osviještenih žena.

Riječ je o grudnjacima od najkvalitetnijih materijala s dubokim košaricama

Precizno izvedeni šavovi pružaju maksimalnu udobnost i potporu, dok dublje košarice uspijevaju držati sve na svome mjestu. Ako ste dosad skrivali dekolte, uz ove grudnjake nećete morati strahovati jer će vam pružati sigurnost na svakom koraku.

Drugim riječima, donje rublje Anita since 1886 atraktivno ističe veliko poprsje, suptilno pokazuje ženstvene obline i diskretno prikriva male problematične zone.

Kako bi vam dan od jutra krenuo u pozitivnom tonu i nastavio se pun elana, bez bolova u leđima i nelagode u predjelu prsa, vrijeme je da svoj grudnjak nosite s užitkom. Brend Anita since 1886 jedini je ispravan odgovor prilikom kupnje grudnjaka.

Ako i vi želite pronaći savršenu veličinu grudnjaka i nositi modele u kojima ćete se osjećati lagano poput pera, cjelokupan asortiman možete pronaći na web stranici ili na društvenim mrežama Facebook i Instagram.