FOTO by Instagram @envyroom / LeiLou by alex / Instagram @dianaviljevac

Moda

Budite upečatljivi – svečani odjevni komadi s potpisom domaćih brendova za nadolazeće proslave

Daria Lovrić 08. rujna 2022.

Ovi atraktivni modni komadi vaš su adut u svečanim prigodama...

Rujan je jedan od najpopularnijih mjeseci za organizaciju proslava jer nije hladno niti prevruće i svi su se vratili s godišnjih odmora. Ispred nas se nalazi nekoliko svečanih događaja u kojima moramo zablistati.

Bila riječ o vjenčanju, proslavi rođendana, krštenju ili nekom drugom svečanom eventu, savršen outfit je obavezan i ne pristajemo na ništa manje.

Gošća ste na jesenskom vjenčanju i ne znate što obući?

Ako ste u onoj skupini koja sve radi u zadnji tren i uskoro ćete početi razmišljati o svečanoj odjeći jer je pred vama važna prigoda, a još uvijek nemate savršenu kombinaciju, dopustite da vam predstavimo najljepše svečane kreacije domaćih brendova.

Hrvatska modna scena obiluje mnoštvom kreativnih dizajnera koji nas svake sezone iznova oduševljavaju svojim remek djelima. Ipak, morali smo izdvojiti nekoliko naših favorita u kojima ćete definitivno biti primijećeni, elegantni i posebni.

Posebnu pažnju posvetit ćemo modelima iz nove kolekcije poznate dizajnerice Diane Viljevac koji donose veliku dozu elegancije i ženstvenosti.

ROCHELLE
ROCHELLE – 3.499,00 kn
 AVRIL
AVRIL – 2.499,00 kn

Naš favorit je upečatljiva haljina koju krasi predimenzionirana mašna na jednom ramenu. Odsutnost materijala na drugom daje joj notu seksepila na decentan i jednostavan način.

FRANCA – 6.999,00 kn

Unutar kolekcije brenda Lei Lou by Alex Dojčinović pažnju nam je privukla mini haljina dugih rukava u cool izdanju s velikim detaljem u struku.

Haljina Kenzie
Haljina Kenzie – 3.599,00 kn

Haljina Martha
Haljina Martha – 3.999,00 kn

Envy room nas je ovog puta privukao svojim upečatljivim komadima u efektnoj kraljevsko plavoj boji, čipkastim detaljima i razigranim resama.

Kolekcija Lilith by Katarina Baban obliju romantičnim komadima u nježnim i veselim bojama.

 Haljina Peyton
Haljina Peyton – 3.300,00 kn

Haljina Delilah, napravljena je od satena u narančastoj boji s upečatljivim ljubičastim detaljima. Pravi je primjer statement komada koji će vas istaknuti u masi i sve poglede usmjeriti ka vama.

 Haljina Delilah
Haljina Delilah – 2.300,00 kn

Unutar kolekcije dizajnera Ivice Skoke pronaći ćete glamurozne modele koji će vas pretvoriti u pravu modnu ikonu.