FOTO by @lilithshop @elfs @bitemystyle

Moda

Budite upečatljivi: Izdvojili smo kapute domaćih brendova koji će vas istaknuti u masi

admin 11. veljače 2022.

Kaput je dugoročna investicija koja je uvijek isplativa

Bez obzira na to imamo li jedan ili više komada uvijek ćemo se veseliti novim modelima. Savršen kaput ponekad je teško pronaći, međutim kada se odlučimo za model, nosimo ga dugi niz godina. Kako bi vaš stajling bio primjećen izaberite efektan kaput i neka upravo on bude vaš statement komad.

Uz zanimljiv kroj, igru boja i uzoraka kaput može podići običnu odjevnu kombinaciju na viši nivo. I najednostavnija kombinacija poput traperica, čizama i bijele dolčevite izgledat će nevjerojatno i „chic“ ukoliko izaberete zanimljiv i nesvakodnevan model kaputa.

Izaberite kroj koji odgovara vašoj figuri, koji je klasičan a moderan, idealno se uklapa u vašu graderobu i kombinaciju a opet nije dosadan. Kod odabira kaputa važan je i izbor materijala jer svakako želite da traje više od jedne sezone. Također, najvažnije je kako se vi u njemu osjećate. Ukoliko birate neutralne tonove, izaberite zanimljivu teksturu ili nesvakidašnje krojeve kao što su puf rukavi. 

S druge strane ako preferirate klasnične krojeve, birajte boje kao što su žuta, roza, crvena i lila te sigurno nećete proći nezamijećeno.

Zvuči teško? Domaći dizajneri predstavili su svoje kvalitetne modele u kojima ćete definitovno biti primjećeni, elegantni i posebni. Za vas smo pronašli neke od najljepših modela kako bi vam olakšali izbor.

Lilith Shop
Lilith Shop
Varteks
Varteks
Elfs

Autor teksta: Daria Lovrić