Promo

Budite spremni zasjeniti, zablistati, očarati!

PR 13. prosinca 2019.

Zvijezde su rođene!

Predstavljamo zvjezdanu kolekciju branda YSL Beauté za predstojeće blagdane nadahnutu dugotrajnom povezanošću ove marke i simbola zvijezde.

Blagdanski izgled za 2019., kolekcija High on Stars, diči se pravim zvijezdama. Dolazi u pakiranju ukrašenom zvijezdama vrijednom svjetlucavog večernjeg izlaska.

Živjeti glazbu, hvatati ritam, oduševljavati sve na plesnom podiju sve dok posljednje zvijezde koje ostanu na nogama ne zasjeni najveća zvijezda od sviju: ona. Sasvim opijena zvijezdama.

Ova kolekcija sadrži prepoznatljive nijanse ruževa i sjenila, ali i zvjezdane nove proizvode za ovu sezonu koje su djelo globalnog direktora ljepote marke YSL Beauté, Toma Pecheuxa. Dio je kolekcije i izrazito očaravajući cvjetni chypre miris, Mon Paris.

ROUGE PUR COUTURE – IZDANJE HIGH ON STARS

ZA BLAGDANSKU EKSTRAVAGANCIJU

Kolekcija Rouge Pur Couture redizajnirana je s blagdanskim pakiranjem ukrašenim zvijezdama za blagdanski izgled u 2019. godini. Ekskluzivno zlatno pakiranje sa srebrnim zvijezdama koje okružuju YSL-ov logotip Cassandre čini proizvode iz kolekcije Rouge Pur Couture zaista dragocjenima za kolekcionare. Iznimno ženstveno, krajnje poželjno.

Nove verzije četiri kultne nijanse:

Br. 1: Le Rouge Satin Finish – zlatni standard među crvenim bojama sa sofisticiranim satenskim efektom.
Br. 13: Le Orange – oštra, žarka narančasta sa stavom
Br. 19: Le Fuchsia – kultna žarkoružičasta boja satenskog efekta. Svakako će ostaviti utisak.
Br. 52: Rouge Rose – topla, žarka ružičasta satenskog efekta – moderni klasik.

TOUCHE ÉCLAT – IZDANJE HIGH ON STARS

OVDJE KAKO BI VAM OBASJAO LICE

Ovih blagdana blistajte više no ikad. Dodajte malo svjetlosti da vas trenutno podigne. Ovaj kultni alat za sjaj vraća se u svojem prepoznatljivom zlatnom pakiranju, no ovoga je puta ukrašen mnoštvom srebrnih zvijezda koje ga čine čarobnim.

Kolekcionarsko izdanje dostupno je u nijansi br. 2.

PALETA ZA LICE I OČI – IZDANJE HIGH ON STARS

ZA ZVJEZDANE NOĆI

Ova ultimativna sezonska paleta za oči i lice sjaji punim sjajem zahvaljujući novim nijansama koje su djelo Toma Pecheuxa. Ukrasite svoje oči blještavim varijacijama, a svojim jagodicama podarite sjaj i dubinu. S vlastitom četkicom za rumenilo i aplikatorom za sjenila, ova blijedo-zlatna paleta sa srebrnim zvijezdama učinit će vas blistavima i izvana i iznutra.

Zvijezde palete:

Dva posvjetljivača u prahu, jedan u biserno bež boji, a drugi u biserno ružičasto-zlatnoj boji
Jedno kremasto rumenilo u ružičastoj nijansi

Četiri boje sjenila za oči u prahu: plavetna boja zvjezdane noći, prelijevajuća ružičasto-ljubičasta, očaravajuća boja šljive i srebrna.

BLAGDANSKI MON PARIS ZA KOLEKCIONARE

MIRIS U KOJI ĆETE SE ZALJUBITI

YSL-ov zvjezdani uzorak koji ukrašava kultnu bočicu parfema Mon Paris u središtu je pozornosti. Time se odaje počast zvijezdama koje su trajan izvor nadahnuća za YSL Beauté, a blještavilo je česta tema u povijesti ove marke. Simbol zvijezde ovoga je puta sveprisutan.

Nalazi se na kultnom lavallièreu u obliku broša, ali i na prednjoj strani bočice gdje odiše geometrijskom elegancijom. Te zvijezde simboliziraju istinsku sklonost branda prema ljubavi bez granica.

Mon Paris odaje počast neodoljivom Parizu koji je luda i sirova ljubav okrenula naopačke. Riječ je o subverzivnoj reinterpretaciji tradicionalnog chyprea: miris koji obavija odlučnošću i strastvenim sjajem onoga tko ga nosi. Djelo je ne jednog, već tri majstora kreatora parfema: Oliviera Crespa, Dore Baghriche i Harryja Fremonta.

Tradicionalni Mon Paris EDP kultni je favorit koji se odlikuje iznimno čistom kristalnom prirodom koja veže pačuli uz blistave bijele note i uravnotežuje ga sa senzualnošću mošusa. Zahvaljujući putenoj punoći i prozračnoj cvjetnoj noti, Mon Paris ističe se kao moderan cvjetni chypre: uzbudljiv, zavodljiv i izrazito zamaman.

UČINITE GA SVOJIM

PERSONALIZIRAJTE SVOJU BOČICU PARFEMA MON PARIS VLASTITIM LAVALLIÈREOM

Nikada dovoljno: predstavljamo posebni lavallière još jednom ukrašen našim prepoznatljivim zvjezdanim motivom, no ovoga puta u personaliziranoj boji.

Uz ovaj blagdanski kolekcionarski miris dolazi i prepoznatljivi lavallière sa zvjezdanim uzorkom dostupnim u četiri boje: zlatnoj, fuksiji, srebrnoj i ružičastoj. Spremni smo personalizirati sve vaše bočice mirisa Mon Paris.

KAMPANJA ZA BLAGDANSKI IZGLED

Novu kampanju osmislio je poznati fotograf David Sims, a zvijezda kampanje je ambasadorica šminke za YSL Beauté, Edie Campbell.

Edien dekolte blista obasut šljokicama dok leži na pozadini od svjetlucavih svijetlo ljubičastih šljokica koje podsjećaju na svjetlucavo noćno nebo. Sa sjenilom u dramatičnoj tirkiznoj boji izduženom u trokutasti oblik, Edien izgled koji potpisuje Tom Pecheux istovremeno je elegantan i odvažan.

###

RPC 1 HOLIDAY 2019 – 281,00 kn
RPC 13 HOLIDAY 2019 – 281,00 kn
RPC 19 HOLIDAY 2019 – 281,00 kn
RPC 52 HOLIDAY 2019 – 281.00 kn
TOUCHE ECLAT 2 HOLIDAY 2019 – 290,00 kn
PALETTE FACE/EYE HOLIDAY 2019  – 760,00 kn
MON PARIS EDP S50ML XMAS 19  – 675,00 kn