FOTO by Parfois

Moda

Bucket torbice u znaku Parfoisa prošarane su vibrantnim bojama!

Viktoria Šafranić 24. ožujka 2021.

U njih će stati crveni ruž, ogledalce, mobitel i ključevi - više od toga nam nije ni potrebno...

Da nam je netko davno rekao kako će torbice izgledati poput pravih malih bombončića, vjerojatno nam to nije bilo ni na kraju pameti. Nekoć su iste služile kao praktičan dodatak u kojeg svrstavamo sve one važne stvarčice, kako ih ne bismo morali nositi u ruci.

Danas, njihova namjena potpuno je drugačija. Iako su i dalje funkcionalne, puno više je u fokusu njihov izgled te je upravo dizajn najčešći adut za kupnju.

Jedan od oblika koji je na tako vješt način prezentira modu posljednjih je sezona must-have na gradskom asfaltu. Riječ je o bucket torbicama čiji počeci sežu u 20-e godine prošlog stoljeća, kada ih je Louis Vuitton predstavio kao praktičan dodatak za prenošenje boce šampanjca, kako se ista ne razbila. Genijalan um i malo mašte nemaju granica, zar ne?

Modeli koje smo upravo ugledali u Parfoisu dolaze u mini izdanju, što ne znači da vam jedna malena bočica omiljenog napitka neće stati unutra. Toliko su efektne zbog svojih chic boja, kričavo žute i zelene te metalik srebrne, da će im malo koja trendseterica moći odoljeti.

Uz njih će svaki selfie biti još upečatljiviji, a ako želite da u potpunosti dođu do izražaja, naš prijedlog je spojiti ih s outfitom nježnih nijansi.

Njihova cijena iznosi 190.00 kuna i ako ste u potrazi za novom torbicom, nadamo se da smo vas barem malo približili odluci. Pronaći ih možete putem službene stranice.