FOTO by H&M

Moda

Buce? Tenisice? Čudnovato lijep komad obuće u boji lješnjaka stigao u H&M!

Viktoria Mikulić 12. studenoga 2021.

Bež krasotice koje će upotpuniti naše jesenske i zimske odjevne kombinacije...

Stiglo je vrijeme za nošenje čizmica. Iako donedavno nismo mogli ispustiti tenisice iz vida, sada bismo ih ipak trebali pospremiti na neko vrijeme, osim za potrebe treniranja i odlaska u šetnju. Postalo je prehladno i tenisice nas jednostavno ne mogu ugrijati kao što to čine čizmice.

Ipak, mi se još nismo spremni odreći istih, stoga smo u potrazi za alternativom, škicnuli web trgovinu high street brenda H&M, koji su upravo lansirali spoj čizmica i tenisica. Ni sami ne znamo jesu li ovo buce, tenisice ili nešto treće, no jedno je sigurno – preslatke su i želimo da čim prije postanu dijelom naše garderobe.

Riječ je o visoko podstavljenim tenisicama od najlona i imitacije kože, s vezicama sprijeda i omčom straga. Visina potplata im iznosi 4,5 cm tako da u njima bez problema možete provoditi čitave dane.

Izgledaju skroz trendi, a pritom i djeluju toplo tako da nema straha od hladnoće. Njihova nijansa lješnjaka uklopit će se uz traperice i pulovere, trenirke, kao i uz suknje i bluze te neke cool hulahopke s točkastim printom. Uz njih vidimo ležerne modne dodatke poput ruksaka ili crossbody torbica.

Idealne su za ovo prijelazno razdoblje dok naše ulice nije zabijelio snijeg (ako se to uopće ikada dogodi). Čak i tijekom najtmurnijih dana, ovaj će svijetlo smeđi novitet osvijetliti gradski asfalt.

Njihova cijena iznosi 34,99 €, a pronaći ih možete na LINKU!