FOTO by IMDb

Film

Bubimir – napokon je stigao trailer za nastavak koji svi jedva čekamo!

admin 24. svibnja 2024.

Jenna Ortega, Monica Bellucci, Winona Ryder, Michael Keaton... kakav spektakl nas čeka!

Upravo je izašao prvi službeni trailer za film “Beetlejuice Beetlejuice” i kako se vrijeme dolaska u kinodvorane bliži, tako i ljubitelji ovog naslova postaju sve nestrpljiviji.

Originalni Bubimir dio je opće kulture i spada u one filmove koji je obilježio jedan filmski period, a sada, nakon 36 godina Tim Burton i Michael Keaton ponovno su ujedinili snage i napravili remake popularnog naslova.

Tko je spreman za sablasni kaos?

Ovaj nastavak nastavit će priču s istom obitelji koju još uvijek progoni duh imena Bubimir. Lydijin se život okrene naglavačke kada sazna da je njezina buntovna kći, tinejdžerica Astrid, na tavanu otkrila tajanstveni model grada koji otvara portal u zagrobni život.

Michael Keaton vraća se u svoju ulogu Bubimira, Winona Ryder reprizirat će ulogu Lydie, a trenutna zvijezda Jenna Ortega utjelovit će buntovnu kćer Astrid. Tu su još i Catherine O’Hara, Monica Bellucci, Justin Theroux, Arthur Conti, Burn Gorman i Filipe Cates i Willem Dafoe što čini jednu od impresivnijih postava.

Iako nam teaser objavljen prije nekoliko tjedana nije ponudio puno, trailer donosi mnogo uzbudljivih scena i izgleda da nas čeka jedan stvarno zabavan, jeziv i ludi nastavak.

Samo je pitanje vremena kada će netko izgovoriti Bubimirovo ime 3 puta te dovesti nestašnog demona koji je spreman osloboditi svoju vlastitu vrstu kaosa.

Ovaj film svoju će premijeru imati 6.9. i sigurni smo da nas čeka rapsodija horora i komedije.