FOTO by IMDb

Film

Bubimir 2: Dolazi nastavak omiljenog filma iz devedesetih

admin 13. lipnja 2022.

U glavnim ulogama vraćaju se Michael Keaton i Winona Ryder

Bubimir, Bubimir, Bubimir… tri puta smo izgovorili njegovo ime i sigurni smo da će doći kao nastavak popularnog filma iz 1988. godine. Michael Keaton i Winona Ryder vraćaju se kao glavne uloge koje smo gledali kao Bubimira i Lidiju.

Bubimir 2

Bubimir je film o simpatičnom bračnom paru koji se useljavaju se u veliku, lijepu kuću na brežuljku. Nedugo zatim dožive prometnu nesreću i umru, ali zapnu prelazeći između svijeta smrtnika i zagrobnog života.

Bubimir 2 – Michael Keaton i Winona Ryder

Kad se nova obitelj useli u njihov dom, buntovna kćer Lidija, koju glumi Winona Ryder, otkriva da je njezin stil dovoljno mračan da može vidjeti nedavno preminuli par. Rezultat je urnebesna konfrontacija između živih i mrtvih, a na čelu čitavog “cirkusa” je najopakiji duh Bubimir.

Bubimir 2
Bubimir 2 – Michael Keaton

Nije poznato hoće li se Geena Davis vratiti kako bi ponovila svoju ulogu u Bubimiru 2, kao što je još uvijek puno upitnika oko toga hoće li Alec Baldwin iskoristiti ovu priliku za povratak u filmsku industriju nakon tragičnog snimanja DP Halyne Hutchins na setu njegovog filma Rust.

Bubimir 2 dolazi početkom listopada

Nastavak, koji je upravo naručen od strane produkcijske kuće “Plan B” Brada Pitta, potvrdio je povratak Michaela Keatona kao legendarnog Bubimira i Winone Ryder kao sada već odrasle Lidije. Svi ljubitelji serije Stranger Things moći će uživati u još jednoj odličnoj roli poznate glumice.

Budući da je bila gotovo prisiljena udati se za Bubimira kako bi spasila Davisa i Baldwina, dovoljno je reći da će njezina dinamika sa skandaloznim duhom biti prilično zanimljiva u nastavku filma. 

Bubimir 2 – Winona Ryder

Nadamo se da će Bubimir 2 iskoristiti priliku da napravi nešto nostalgično i zabavno i da ćemo, nakon 34 godine, opet uživati u radnji. Najavljeno je da će film krenuti s prikazivanjem tek 2025 godine.