FOTO by AuVodka

Iće & piće

Bubblegum Vodka koja mijenja boju – može!

admin 03. listopada 2022.

Ovaj novitet kreiran je u Engleskoj i uskoro će biti u prodaji

U Ujedinjenom Kraljevstvu dostupna je nova vodka koja mijenja boju i izgleda prilično impresivno. Vodka s okusom žvakaće gume novitet je na tržištu i stiže u pravo vrijeme za festive sezonu.

Originalno plava boja ovog pića polagano mijenja boju nakon što u nju krenete dodavati limunadu. Nakon nekog vremena dobit ćete svjetlucavu i živopisnu ljubičastu boju s okusom žvakaće gume i limunade.

Bubblegum Vodka
Nova Bubblegum Vodka

Ovaj novitet izlazi na englesko tržište ovog vikenda, a mi se nadamo da će do kraja godine biti dostupan i na našim policama.

Uz okus žvakaće gume koji mijenja boju, unutar AuVodka web trgovine može se pronaći i ostatak kolekcije aromatiziranih vodki uključujući ananas, trešnju, lubenicu, malinu, crno grožđe ili onu s okusom espressa.

Bubblegum Vodka
Nova Bubblegum Vodka

“Spojili smo našu nagrađivanu, pet puta destiliranu vodku, s novim legendarnim okusom žvakaće gume kako bismo stvorili piće koje mijenja boju i pršti od okusa” – izjavio je jedan od kreatora.

Nova Bubblegum Vodka

Iako izgleda zabavno ova vodka dolazi s postotkom alkohola od 35,2% i sigurno nije toliko zabavna kada vam nakon nekoliko rundi udari u glavu. Cijena ove primamljive vodke iznosi 34,99£ i dolazi u boci od 0,7l.