FOTO by Instagram @manchesterdrinksco

Dom

Bubblegum Gin – otjerajte sivilo kišnog ponedjeljka

Mia Vodopija 17. svibnja 2021.

Ako volite gin i ako mrzite kišni ponedjeljak, imamo pravu stvar za vas!

Brend Morrisons je proširio svoj asortiman na novu razigranu ponudu gina nadahnutu žvakaćom gumom.

Blistavo plavo piće pršti okusom, što ga čini savršenim izborom za ljetne koktele i izvrsnim za dijeljenje na društvenim mrežama. Preporučuje se miješanje tog bubblegum likera s limunadom i puno leda za jednostavno i ukusno piće.

Za vrhunski ljetni koktel možete napraviti svoj vlastiti bubblegum daiquiri miješajući 50 ml likera od žvakaće gume, 25 ml ruma od kokosa, kao što je Malibu, te prelijte sokom od ananasa i poslužite na drobljenom ledu.

Bubblegum je najnoviji dodatak asortimana dostupan u Morrisonsu, koji također uključuje svjetlucavi ružičasti liker od “jednoroga” koji sadrži note šećerne vate, marshmallowsa, jagoda, vrhnja i malina.

Richard Benjamin, direktor tvrtke Manchester Drinks rekao je: “Uzbuđeni smo što smo ponovno surađivali s timom Morrisons na proizvodnji ovog novog uzbudljivog likera od gina i proširili našu ponudu okusa.

Naporno smo radili na stvaranju slasno uravnoteženog gina nostalgičnog okusa i izuzetno ugodnog za one koji ovog ljeta žele uživati u slatkom i voćnom gin napitku u kojem će uživati s prijateljima i obitelji”.

Vjerujemo da ćete i vi zasigurno htjeti uživati u ovom fenomenalnom ginu.