FOTO by River Island

Moda

Bubble gum satenski top s mašnom i jeans najšarmantniji su ljetni spoj!

Viktoria Mikulić 29. lipnja 2022.

Rooftop party ili vrtna zabava, gdje god ga odjenuli izgledat ćete senzacionalno...

Svi koji nisu na moru, ljetne dane sa sigurnošću provode u hladovini vlastitog doma ili pod klimom na radnom mjestu. Najpametnije je ne izlaziti dok se temperature ne stišaju i zatvoriti se u četiri zida, jer što god odjenuli, neće nam biti ugodno na 35 stupnjeva.

River Island top

Tko bi u svemu tome imao snage osmišljavati ljetne lookove? Vjerojatno nitko, no uvijek nam preostaje surfanje iz udobnosti vlastitog naslonjača te maštanje o odjevnim kreacijama koje ćemo ponosno nositi na godišnjem odmoru.

Britanski modni brend River Island svako malo izbaci komad koji momentalno postaje bestseller i već nakon nekoliko dana nestane iz njihove virtualne trgovine.

River Island top

Uvijek nas iznenade originalnim bojama, printevima i krojevima, a ovog puta oduševili su nas satenskim topićem koji dolazi u Bubble gum nijansi.

BARBIE TOP GLAVNI JE FAVORIT ZA ZA ROOFTOP PARTYJE

Ovaj neodoljivi top poseban je zbog detalja predimenzionirane mašne koja će biti u centru pažnje kamo god se uputili.

Rozi top s mašnom

Mi ga vidimo na rooftop partyjima ili vrtnim zabavama, kao i na spoju s jačom polovicom. Možete ga kombinirati uz mnoštvo odjevnih predmeta, no najljepše će izgledati uz jeans i strappy sandale.

Rozi top s mašnom

Ako se i vas jednako dojmio i već imate u vidu priliku gdje biste ga mogli isfurati, njegova cijena iznosi £36.00, a pronaći ga možete na LINKU!