FOTO by Nashi Argan

Ljepota

Brzo i lako raščešljavanje uz Nashi Argan Instant masku

admin 24. travnja 2021.

Štiti vašu kosu od toplinskih oštećenja kod feniranja ili ravnanja kose “peglom”

Kakav god tip kose imali prije ili kasnije ona će se zamrsiti, a najčešći uzroci tome su vjetar, kiša ili neke druge prirodne pojave. Također, pramenovi, bojanje, sve su to kemijski procesi koji itekako utječu na vlasi i čine ih na dodir beživotnima. 

Kada jednom uđete u zonu sumraka zapetljane kose izlaz nije jednostavan i obično su posljedice raspetljavanja pramenovi kose u vašim rukama. 

Kako biste izbjegli duga raščešljavanja ili čak odlazak frizeru na šišanje važna je prevencija, a ona dolazi u obliku proizvoda omiljenog brenda za kosu – Nashi Argan!

Raščešljaj i raspetljaj kosu u trenu! 

Uvijek smo se pitali kako neke žene imaju tako neodoljivu kosu, a odgovor se krije u nekoliko razloga. Prvenstveno, geni igraju veliku ulogu kao i utjecaj vanjskih čimbenika koje smo ranije naveli, ali i preparati koje koristimo. Možda se čini nemogućim imati svilenkastu kosu poput ‘Zlatokose‘, no sve što je potrebno je adekvatna njega koja će naposljetku rezultirati kosom kao iz bajke. Mi smo pronašli premium proizvod za sve koji imaju problema s raščešljavanjem, a koji će ujedno i nahraniti vlasište, pružiti hidratantni učinak, te zaštititi kosu. 

Ovu fenomenalnu NASHI INSTANT masku u sprej bočici možete koristiti i na suhoj kosi, a glavna joj je zadaća lakše raščešljavanje i raspetljavanje kose. Osim toga imam bitnu ulogu i u:

  • oporavku oštećene kose
  • eliminaciji elektriciteta
  • raščešljavanju čvorova
  • zaštiti od topline
  • pružanju sjaja, punoće te volumena
  • sprječavanju lomljenja vrhova

Jednom kada otkriješ NASHI INSTANT masku, raščešljavanje kose će biti vrlo lako, a neugodan frizzy efekt bit će eliminiran u samo nekoliko potisaka vašeg omiljenog proizvoda.

Zaštitite svoju kosu od topline

Svi znamo kako je glamurozna frizura nezamisliva bez visoke temperature zraka naših fenova. Oblikovanje kose na ovaj način daje fenomenalne rezultate, ali svaka medalja ima dvije strane priče. Umanjenje elastičnosti i smanjenje čvrstoće najčešći su negativni utjecaji feniranja, a s nekoliko trikova i vi možete ublažiti, ali i eliminirati ove pojave.

Raspršite NashiArgan Instant masku na vašu kosu prije svakog feniranja i zaštite ju od topline vaših uređaja za oblikovanje kose.

Odabir savršene četke za raščešljavanje

Kada spomenemo raščešljavanje kose četkom svima nam na pamet padne djevojčica pred ogledalom i mukotrpno odbrojavanje od broja sto. Istina je da ova metoda može biti bolna, ali tehnologija je omogućila razne modele četki za kosu čiji je cilj umanjiti neugodu. 

Posebno dizajnirana Nashi četka za kosu dolazi kao POKLON uz promo pakiranje te uz Nashi Argan Instant masku čini savršen duo za njegu vaše kose.

Nashi Argan Instant maska i za mališanke

Baš kao i kod odraslih Nashi Argan Instant maska jednako učinkovito pomaže u raspetljavanju kose i kod djevojčica. Također svaka djevojčica želi biti poput svoje mame, a sada će to i postići mirišljavom kosom koju pruža Nashi Argan Instant maska.

Iako je njihova kosa prirodna svejedno od malenih nogu zahtijeva posebnu njegu, a ova će četka osim praktičnog rješenja predstavljati pravu zabavu za mališanke.

Prepustite se Nashi Argan tretmanu

Osjetiti sve čari koje sa sobom donosi NASHI Argan njega kose, a uz ovaj limitirani box otkrijte koliko ona može biti i jednostavna.

Limitirani boxNashi Argan Instant maska i četka dostupan je samo u odabranim NASHI frizerskim salonima – partnerima u Hrvatskoj, a popis salona pogledajte na službenoj Facebook ili Instagram Nashi Argan Croatia!