FOTO by nextdirect.com/hr

Moda

Brušena koža, zvjezdice i boja karamele – pronašli smo čizmice za svaku prigodu!

Viktoria Šafranić 19. studenoga 2020.

Ove gležnjače stavljamo na wish listu...

U jednoj stvari bi se svi mi jednoglasno složili, a to je da se ne slažemo u svemu, i to je sasvim u redu. Ukusi se razlikuju i koliko god nam bilo nejasno zašto se nekome nešto sviđa, o tome ne treba puno raspravljati.

S druge strane, postoje te neke rijetke stvari koje bi manje više svatko prigrlio. Možda ih nužno ne bi nosili, ali nitko ne bi imao pretjerano loše mišljenje o njima. Upravo takve su i ove čizmice u popularnoj camel boji, koje dolaze od brušene kože.

Možda nismo u pravu, no nemojte se ljutiti kada kažemo da su ove gležnjače zaista divne i mislimo da nema osobe koja bi se usudila proglasiti ih ružnima.

Nalik su kaubojskom modelu, a ono što ih čini posebnima su velike zvijezde u istom tonu. Jedne su od rijetkih koje bismo nosili gotovo u svim prigodama, od gradskog španciranja do odlaska na spoj, prvenstveno zbog niske potpetice koja nam omogućuje da nesmetano obavljamo sve dnevne aktivnosti.

Nadalje, midi lepršave haljine u toplim jesenskim tonovima bit će savršena nadopuna ovim ljepoticama. Također, lijepo će izgledati uz klasični jeans i nešto svečaniji model hlača.

Ako su se i vas jednako dojmile i već možete zamisliti kako koračate u njima tijekom adventskih dana, onda ih svakako naručite putem linka. Djelo su brenda White Stuff i dolaze po cijeni od 843 kune, a dostupne su u veličinama od 36-41.