FOTO by Instagram @longcloudwines @drinking.in.hk

Iće & piće

Broken Heart Gin – prvi korak!

admin 24. veljače 2022.

Koraci koje biste trebali napraviti nakon prekida veze...

Prekid nikome nije jednostavan, čak i ako izlazite iz loše veze. Iako je kombinacija negativnih osjećaja nakon prekida uvijek prisutna pred vama su dva pravca u kojima možete krenuti.

Prvi je da ne napravite ništa i pustite mislima da lutaju, a drugi je napraviti konkretan plan sastavljen od nekoliko koraka čija implementacija u svakodnevnu rutinu može biti odlična stvar nakon prekida.

1) Pozovite frendice i isključite mozak uz tematski “Broken Heart” Gin. Nemojte računati broj ispijenih čašica jer ovaj eliksir počinje djelovati tek kada vi krenete zaboravljati. Broken Heart gin popravit će vaše slomljeno srce, a vrlo je vjerojatno da će vaš mozak imati previše posla s mamurlukom pa tako neće imati vremena za ostale emocije. 

2) Nakon što dođete k sebi očistite svoje društvene mreže od sadržaja koji vas podsjeća na period iza vas. Nema ništa loše i djetinjasto u tome da uklonite tu osobu kao “prijatelja” sa svojih društvenih mreža i tako izbjegnete povratak emocija koje ste s Broken Heart ginom uspješno uklonili.

3) Okupirajte svoje misli novim hobijima i interesima jer moć čudotvornog gina neće zauvijek djelovati. Nemojte birati i dugo čekati na odabir novog hobija, neka to bude nešto u čemu se do sada niste okušali.

4) Vrlo je vjerojatno da će vaša bivša veza biti temom razgovora s prijateljima koji su još uvijek poveznica između vas. Pronalaskom novih prijatelja ne samo da vaša bivša veza neće biti temom razgovora, nego ćete možda otkriti i neki dio sebe koji do sada niste upoznali.

5) Ako vam se iz nekog razloga drugi, treći i četvrti korak čine teški i neizvodivi i ne uspijevate odmaknuti misli od prethodnog razdoblja, prvi korak je provjeren i njegovo ponavljanje i supstitucija s ostalim koracima bi trebala uroditi plodom.

Broken Heart gin provjeren je recept za svaki prekid i slomljeno srce, ali budući da spada u kratkotrajno rješenje, na vama je da pronađete dugoročni način koji će vam pomoći zaboraviti prekid veze.