FOTO by Instagram @britneyspears

Poznati

Britney Spears upravo je otkrila detalje o svojoj vjenčanici!

Mia Vodopija 12. studenoga 2021.

Tko ne voli vjenčanice i vjenčanja?

Gotovo dva mjeseca nakon što je objavila svoje zaruke, pop princeza Britney Spears već je počela zadirkivati ​​obožavatelje nekim od najvećih detalja za svoje predstojeće vjenčanje sa Samom Asgharijem.

Jučer je Britney na Instagramu objavila fotografije na kojima pozira u fluffy ružičastoj haljini od tila s otvorenim rukavima. Na prvi pogled, obožavatelji su naravno pomislili – Britney, je li ovo tvoja vjenčanica?!

Međutim…to nije njezina vjenčanica. Britney je napisala u opisu slike da ne pozira u svojoj budućoj vjenčanici spomenuvši da joj jedna i jedina Donatella Versace izrađuje haljinu po mjeri za veliki dan: “Ne… ovo nije moja vjenčanica hahah! Donatella Versace mi upravo kreira haljinu… Laku noć narode!!!”

Ne iznenađuje nas što jedna od najboljih dizajnerica na svijetu izrađuje vjenčanicu za legendarnu Britney. Ovaj post samo je dodatno zaintrigirao obožavatelje o svim detaljima Britneyinog nadolazećeg vjenčanja.

Ako niste znali, Britneyin zaručnik Sam Asghari zaprosio ju je u rujnu 2021., a Britney je vijest objavila na Instagramu s natpisom: “Ne mogu vjerovati!!!”. Zajedno su od 2016. kada su se upoznali na snimanju njezinog spota Slumber Party.

Otkako su se zaručili, par pokušava odlučiti gdje se želi vjenčati. Italija? Grčka? New York? Australija? Dok su bili na odmoru u Francuskoj Polineziji, Sam je sugerirao Britney da bi možda njihovi obožavatelji trebali odlučiti.

Gdje god da se vjenčaju, mi smo uzbuđeni zbog njih i želimo im sve najbolje!