FOTO by Instagram @samasghari // @britneyspears

Poznati

Britney Spears se zaručila s partnerom Samom Asgharijem!

Mia Vodopija 13. rujna 2021.

Oops, she did it again!

Preko noći su stigle sretne vijesti – Britney Spears se zaručila!

Američka legendarna pjevačica koja je stekla mega popularnost krajem 90-ih i dobila nadimak ‘pop princeza’, na Instagramu je objavila video na kojem pokazuje svoj impresivni dijamantni prsten, uz natpis: “Ne mogu vjerovati!

Britney je sa svojim dugogodišnjim partnerom, plesačem i osobnim trenerom Samom Asgharijem u vezi od 2016. Njegov agent, Brandon Cohen, potvrdio je sretnu vijest za magazin People, napisavši u izjavi: „Par se danas uistinu zaručio i oboje su duboko dirnuti podrškom, predanošću i ljubavlju koja im je iskazana.”

Naravno, obožavatelji su brzo objavili koliko su sretni zbog para, a Britneyina objava na Instagramu u veoma je kratkom roku prikupila skoro 3 milijuna lajkova! Njezina stara prijateljica Paris Hilton napisala je: „Čestitam ljubavi! Tako sam sretna zbog tebe!”

Vijest o zarukama Britney dolazi samo nekoliko dana nakon što je njezin otac, Jamie, predao vlastite dokumente s kojima se odriče konzervatorstva nad svojom kćeri.

Konzervatorstvo, koje joj je bilo nametnuto 2008. nakon vrlo javnog psihičkog sloma, bio je zapravo način da Jamie kontrolira Britneyin osobni život i financije.

U izjavi datoj sudu ranije ove godine, Britney je otkrila da je bila emocionalno zlostavljana godinama te je opisala konzervatorstvo kao “okrutno”. Tada je izrazila želju podnijeti tužbu protiv svog oca zbog zlostavljanja.

Britney je već bila u braku s Kevinom Federlineom s kojim dijeli dvoje djece, Seana i Jaydena, ali par se razveo 2007. godine.

Želimo pop princezi i njezinom partneru svu sreću svijeta… ona je to, nakon godina patnje, zbilja zaslužila. It’s Britney bitch!