FOTO by Instagram @britneyspears

Poznati

Britney Spears fotkama bez filtera ponosno pokazuje svoj mladoliki izgled

Krešimir Šustić 14. kolovoza 2020.

Pop princeza i dalje drži status vječne curice

Nema te osobe na ovome svijetu koja nije čula za pop princezu Britney Spears, osobu koja je obilježila svjetsku glazbenu scenu 90-ih i ostvarila svoj američki san.

Iako smo bili svjedoci brojnih teških događaja koji su se desili u njenom životu, to je nije sputavalo u tome da i dalje fura svoj prepoznatljiv izgled “vječite curice”.

Posljednjih nekoliko godina nije aktivna sa snimanjem novih pjesama, no i dalje drži do dobre tjelesne forme, što možemo vidjeti po objavama kojima nas svakodnevno časti na svom Instagram profilu.

Vježba jogu, hrani se organski proizvedenim namirnicama, ne koristi puno šminke, sretno je zaljubljena, a kako vidimo iz priloženog, to se sve jako dobro izražava na izgled njezinog lica.

Prije tri dana, objavila je fotku bez filtera koja je očarala njezine vjerne pratitelje i njome pokazala kako su godine samo broj jer s obzirom na to da se približava 40-ima i dalje izgleda svježe i besprijekorno.

Obrazi su joj obojeni zdravom dozom pjega i izgledaju ružičasto od sunca, za kojeg tvrdi da je glavni razlog dobrog izgleda kože i prirodnog sjaja.

Svoj mir je pronašla u mansionu smještenom u Kaliforniji, američkoj saveznoj državi poznatoj po vječito sunčanom vremenu, koje pjevačica koristi kao izvor energije za tijelo i um.