FOTO by PR

Elegant

Briga o planetu uz nove NIVEA gelove za tuširanje

PR 24. kolovoza 2022.

Malim koracima, do velikih postignuća...

Danas, više nego ikada, borimo se s klimatskim promjenama. Sve se više potrošača pita kako na održiv način brinuti o vlastitoj koži, bez odricanja kvalitete njege na koju su navikli.

NIVEA gel za tuširanje
NIVEA gel za tuširanje

Kao vodeći brend za njegu kože s više od sto godina iskustva, NIVEA je svjesna ekoloških izazova i postavila si je ambiciozne ciljeve koji uključuju značajno smanjenje CO2 emisija na proizvodnim mjestima, kao i neutralizaciju preostale emisije CO2 kroz održivo poboljšane proizvode.

Nakon što je 2020. predstavila formule gelova za tuširanje koji su biorazgradive i bez mikroplastike, NIVEA sada lansira novi, lagani oblik boce izrađen od najmanje 96 % reciklirane plastike, uzrokujući tako 32 % manje emisije CO2 u usporedbi s prethodnom bocom!

NIVEA gel za tuširanje 2
NIVEA gel za tuširanje

Također, nova je boca 25 % lakša u usporedbi s prethodnom, čime se smanjuje emisija CO2 u transportu i može se izbjeći upotreba 1311 tona plastike, što je jednako težini 728 nilskih konja! Nove se boce mogu okrenuti naopako pod tušem, tako da potrošači mogu iskoristiti i posljednju kap proizvoda.

Revidirane formule NIVEA gelova za tuširanje sadrže ključne hranjive tvari koje djeluju na kožu. Dragocjena ulja čine kožu mekšom i elastičnijom te jačaju kožnu barijeru, a vitamini C i E potiču rast i obnovu tkiva, djeluju kao antioksidans te podupiru imunološki sustav i zdravlje kože. Formule su također pH neutralne i štite kožu od isušivanja te pružaju trenutno glatku i dugotrajno zdravu kožu.

NIVEA gel za tuširanje 3
NIVEA gel za tuširanje

Ultimativni heroj za osjećaj zdrave kože koji ovo lansiranje čini savršenim je novi NIVEA Cream Protect gel za tuširanje. Osim što dolazi u ekološki prihvatljivom pakiranju, njeguje vašu kožu i čini je glatkom, hidratiziranom i trajno zdravom.

• Gel za tuširanje s dekspantenolom i nježnim mirisom
• Formula s vitaminima C, E i dragocjenim uljima štiti vašu kožu od isušivanja
• pH neutralan
• 99 % biorazgradiva formula, bez mikroplastike
• 100 % klimatski neutraliziran proizvod, u ambalaži od 97 % reciklirane plastike

Dostupno od srpnja 2022.

NIVEA Cream Protect gel za tuširanje
NIVEA Cream Protect gel za tuširanje

NIVEA Creme Protect gel za tuširanje, 250 ml preporučena mpc 21,89 kuna

Za više informacija o NIVEA proizvodima posjetite Nivea web mjesto. Pratite novosti o NIVEA proizvodima prijavom na ekskluzivni my NIVEA sadržaj.

Pratite nas i na Facebooku NIVEA Hrvatska i IG NIVEA Hrvatska.