FOTO by IMDb

Zabava

Bridgerton – Netflixova HIT romansa vodi nas u 18. stoljeće i svijet engleskog visokog društva

Krešimir Šustić 08. siječnja 2021.

Najavljivana je kao savršen spoj Gossip Girla i Downton Abbeyja

Dok s nestrpljenjem iščekujemo novu sezonu serije “Emily in Paris” i duboko se u sebi nadamo da se snimi druga sezona Queen’s Gambita, Netflix nas ne prestaje privlačiti ispred malih ekrana svojim hitovima.

Zadnjih tjedana naveliko se piše o uspješnici zvanoj “Bridgerton” koja je osvojila srca ljudi diljem svijeta i natjerala nas da bingamo cijelog vikenda uz veliku porciju kokica i nekoliko omiljenih čokolada.

Photo credit: IMDb

Radnja ove serije je temeljena na kultnim romanima Julije Quinn, a smještena je u 18. stoljeću te nam donosi intrigantne priče iz nemilosrdnog svijeta engleskog visokog društva.

Povijesna drama prati osmero djece iz porodice Bridgerton od kojih je najzanimljivija najstarija kći, koja se mora snalaziti u opasnim vodama visokog društva kako bi pronašla idealnog ljubavnog partnera.

Photo credit: IMDb

Bogatstvo, požuda, izdaja, spletke i skandali, kao i fantastični kostimi su sve ono što možete vidjeti u epizodama koje vas neće ostaviti ravnodušnima.

Zanimljivi likovi su se u kratkom roku zavukli svima pod kožu i uopće nas ne čudi da se željno i s nestrpljenjem iščekuje druga sezona za koju se šuška da bi mogla izaći, no još uvijek nije službeno najavljena.

Photo credit: IMDb

Serija je toliko uspješna da se našla na prvom mjesto Netflixove top 10 ljestvice u čak 76 različitih zemalja diljem svijeta, stoga nemate što čekati, krenite u gledanje.