FOTO by Instagram @bridgertonnetflix

Film

Bridgerton 2. sezona donosi dramu u prvom traileru

Mia Vodopija 27. rujna 2021.

Netflix je obožavatelje Bridgertona nagradio prvim trejlerom za drugu sezonu, u čijem središtu je Anthonyja Bridgerton

Ako postoji jedna serija koja nas je potpuno zaludila (i koja je postala jedna od najpopularnijih Netflix serija ikada), to je zasigurno Bridgerton. Sjećamo se božićnog i zimskog doba samoizolacija i dosade, koju je prekinuo Bridgerton i unio romantičnu živost.

E pa upravo zato jer ga se ne možemo zasiti, Netflix nas je odlučio nagraditi nečim posebnim…druga sezona Bridgertona izgleda da će biti ispunjena još jednom uzbudljivom pričom o ljubavi.

Kate Sharma (Simone Ashley) odbija Anthonyja Bridgetona (Jonathan Bailey) nakon što je čula njegove “mnogobrojne zahtjeve za suprugu”. “Dovodite li u pitanje moje zahtjeve?” Anthony pita Kate, na što ona žestoko odgovara: “Smeta me bilo koji muškarac koji na žene gleda samo kao na rasplodne krave.”

Dodaje: “Kad uspijete pronaći taj uzor vrline, što vas navedi na pomisao da će prihvatiti vašu prošnju? Je li mlade dame Londona tako lako osvojiti osmijehom i apsolutno ničim više? … Poželjet ću vam laku noć.”

Očekuje se da će druga sezona debitirati na Netflixu u listopadu 2022. Anthony Bridgerton zauzima središnje mjesto u drugoj sezoni dok se pokušava smiriti i konačno zauzima svoje mjesto na čelu obitelji, što uključuje i njegovo vjenčanje.

Simon (Rege-Jean Page) i Daphne (Phoebe Dynevor) više nisu u centru pažnje u drugoj sezoni nakon njihovog sretnog završetka na kraju prve sezone.

Zapravo, Page se neće ni pojavljivati ​​u drugoj sezoni, dok će Dynevor i dalje biti u seriji samo kao brižna sestra.

Serija je dobila zeleno svjetlo za četiri sezone, ali ako slijedimo svih osam knjiga, onda znamo da je svaka knjiga posvećena ljubavnom životu jednoj od sestara i braće Bridgerton klana.

Te priče uključuju prekinute zaruke, zaljubljivanje potpunih stranaca i stare obiteljske tajne.

Moramo priznati da se ne bismo ljutili ako Netflix obeća da će nastaviti tako dugo snimati Bridgerton.