Kids

Brend Titi – personalizirane stvarčice za naše najmlađe!

Viktoria Mikulić 25. siječnja 2018.

Osmijeh na licima zadovoljnih roditelja i mališana najveća je nagrada ovim kreativcima!

Brend Titi – Pa tko je Titi? Titi je dječja bajka, jedna lijepa priča gdje mašta postaje stvarnost. Brend je dobio naziv prema plišancu medi koji vjerno čuva jednog mališana.

Brend Titi

Svi znamo da se djeca od malenih nogu povežu s određenom plišanom igračkom koja im ujedno postane i najbolji prijatelj. Svakodnevno gledajući svog mališana Bornu sa širokim osmijehom na licu kada je u blizini njegov prijatelj plišanac, mami Sanji Vuljan njezin je sin najveća inspiracija za pokretanje ove jedinstvene priče.

Brend Titi

 

U raskošnoj ponudi ovog bajkovitog brenda, možete pronaći maštovite gusjenicu ogradicu, dekice, plišance, jastučiće i slinčeke. Svaki rad je unikatan i u potpunosti prilagođen željama i potrebama kupaca. Brend Titi

Brend Titi

Titi drži patent hrvatskog originalnog proizvoda gusjenice ogradice koja je jedinstvena na tržištu svojim izgledom i funkcionalnošću. Ovaj proizvod i ostali Titi radovi zaštićeni su u svim svojim izvedbama pri Državnoj agenciji za intelektualno vlasništvo i nose oznaku handmade/ ručni rad.

Brend Titi

Svojim nježnim, mekim, šarenim jastučićima, Titi gusjenica ogradica štiti dijete od udaraca u ogradu kreveta, omogućava nesmetan protok zraka i potiče dječji psihomotorički razvoj. Također, na trake nožice mogu se okačiti dude, zvečke i razne druge igračkice. Kada dijete malo poraste, gusjenica ga i dalje prati te mu služi kao jastuk ili igračka. Brend Titi

Brend Titi

Što se tiče materijala, koriste se vrhunske certificirane tkanine, a osobita pažnja polaže se u kvalitetu izrade. Ono što im daje vjetar u leđa za još bolju kreativnost su upravo zadovoljna lica roditelja i mališana.

Brend Titi

Svaki proizvod je uistinu unikatan i gotovo da se ne mogu napraviti dva identična. Svi proizvodi ovog jedinstvenog brenda idealni su kao poklon novopečenim mamama ne samo zbog vrhunske kvalitete i modernog dizajna, već zato što svako dijete, posebice noću zaslužuje kraj sebe imati pravog prijatelja uz kojeg će se osjećati zaista sigurno.

Brend Titi

Za detaljnije informacije o neodoljivom brendu Titi, posjetite njihovu Facebook stranicu ili Instagram profil, u čije ćete se proizvode, baš poput nas, zasigurno odmah zaljubiti.

 

#dječja IGRA DARIVANJA

U suradnji s brendom Titi, jednu sretnicu nagradit ćemo poznatom multifunkcionalnom ogradicom gusjenicom i jastučićima u obliku kišne kapi i oblaka. Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica ogradice gusjenice i jastučića u obliku kišne kapi i oblaka je Željka Majstorović. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.