Brend KLISAB u najhrabrijem izdanju ikad!

Viktoria Šafranić 18. ožujka 2017.

Modni dvojac KLISAB ovog puta odlučio zanemariti sva pravila!

Klisab kolekcija Resilience – Po prvi puta na pisti BIPA FASHION.HR-a, sad već afirmirani modni dvojac KLISAB, predstavit će se kolekcijom Resilience. Kako sam naslov daje naslutiti, bit će to kolekcija koja će publici BIPA FASHION.HR-a predstaviti identitet brenda u njegovom najhrabrijem izdanju. Kao i uvijek, u prvom je planu sama žena i njene potrebe, stav i samopouzdanje koje dobiva noseći KLISAB, ali i otpor neuhvatljivom tempu mode zbog kojeg potrebe klijenata, kao i sama kreativnost, pate.

Poput ptice selice, KLISAB žena odlazi u toplije krajeve, gdje pravila ne vrijede , gdje nisu potrebne posebne naočale da bi svijet postao ružičast, gdje samopouzdanje nije nedostižni ideal. U svojoj novoj kolekciji KLISAB donosi bezvremenske odjevne komade karakteristične za brend, reinventirane i nadopunjene neočekivanim, ali suptilnim detaljima poput nabiranja i vezivanja, ponekad skrivenog na leđima ili na rukavima. Više no ikad, poseban naglasak stavljen je na funkcionalnost i nosivost svakog pojedinačnog komada, komada poput dugih košulja koje će jednako dobro funkcionirati nošene ispod dva sloja odjeće ili potpuno ogoljene nošene kao haljine.

Klisab kolekcija Resilience

Poznata opuštena, oversized silueta prikazana je u ispoliranom i ženstvenom izdanju zadržavajući ono mladenačko, ali i profinjeno u sebi. Osim same kolekcije odjeće, posebna pozornost posvećena je i liniji torbi koje su ove sezone sve ručno rađene od kože kako bi se osigurala potpuna funkcionalnost i izdržljivost. Koristeći materijale poput pamučnih kepera, popelina, trapera, viskoznih štofova, eko kože i vinil skaja kroz metamorfoznu, snažnu i razigranu paletu boja, KLISAB nas vodi u neko novo proljeće. Klisab kolekcija Resilience.

24. izdanje BIPA FASHION.HR-a počinje 29. ožujka i traje do 01. travnja. U Paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma tako će u četiri dana nastupiti poznata dizajnerska imena: Ivica Skoko, Robert Sever, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Marina Design, Obekei, Coded Edge, Arileo, Luka, Klisab, Anthony Avangard, JAMOI, Yuniku i INES Atelier.

Klisab kolekcija Resilience

FOTOGRAFIJA: Petra Mrša
KOSA: Branka Trohar, BOYE by BBK
MAKE UP: Petra Sever
MODEL: Marija Janković, Talia Model