Obuća

Brazilski brend Havaianas predstavio novu kolekciju!

Viktoria Šafranić 17. srpnja 2017.

Jučer je na terasi A most unusual gardena predstavljena najnovija neodoljiva ljetna kolekcija svjetski poznatog branda Havaianas

Kroz ugodno druženje s vodećim modnim bloggerima, novinarima i urednicima uz ritmove sambe, raznolika kolekcija prizvala je dugo, toplo i rasplesano ljeto koje nestrpljivo iščekujemo.

Ove popularne japanke već dugo nisu samo obuća za plažu, nego su postale simbol casual, pozitivnog, inovativnog i zabavnog stila života.

Havaianas nam za ljetne dane donosi brojne nove linije i dizajnerske suradnje koje unose optimističan brazilski duh u svaki segment života. Poznate i patentirane Havaianas japanke napravljene od prirodne gume, obilježit će ovu sezonu velikim brojem kolorističkih varijanti. Dizajnerske kolaboracije poput one s Disneyjem, Star Wars franšizom ili Marvelom, svojim neodoljivim grafikama stavit će osmijeh na mnoga stopala.

Havaianas Slim Cool – neodoljiva linija koja asocira na ljeto, savršeno vas uvodi u ljetno raspoloženje, čak i kada niste na odmoru.

Poseban naglasak stavljen je na kolekciju sandala „You Riviera“ koje osvajaju svojom multifunkcionalnošću i urbanim dizajnom. Izrađene od ekološke kožne savršeno će pristajati svačijem stopalu i biti idealna pratnja u svim ljetnim prigodama, kako na plaži, tako i na ležernom večernjem koktelu ili šetnji gradom.

Uz maštovitu i šarenu kolekciju branda Havaianas dugo, rasplesano ljeto može početi!

 

#havajska IGRA DARIVANJA

U suradnji s Havaianas, 2 sretnice nagradit ćemo veselim japankama. Dijelimo jedne ženske (roze) japanke veličine 35/36 i jedne unisex (sive) japanke veličine 41/42. Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica rozih japanki veličine 35/36 je Jasenka Hanjš, a dobitnica sivih japanki veličine 41/42 je Ivana Radman. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima jave u FB inbox.