Bravo za ove divne prijateljice! Ovaj VIDEO na ponos je hrvatske nacije!

Viktoria Mikulić 26. rujna 2019.

Nakon što im je prijateljica oboljela od raka, ujedinile su se i pružile joj podršku na najljepši mogući način...

Znate ono kada nekome nešto zaželimo, osobito za rođendan, samo neka je sreće, ljubavi, zdravlja…No moramo priznati da o ovome posljednjem premalo razmišljamo, zaokupljeni smo drugim, ‘važnijim’ stvarima, a nismo ni svjesni da je sve ostalo prolazno, samo je zdravlje najdragocjenije blago koje čovjek može posjedovati.

Jedna prekrasna mlada mama pod imenom Matea Aladrović posljednjih se mjeseci susrela s najtežom životnom kušnjom, saznala je da boluje od tumora. No njezin duh i vjera da će sve na kraju ispasti dobro najveći su pokretači njezinog zdravlja. Također, podrška koju joj pružaju obitelj i prijatelji motivira je da nikada ne odustaje, jer još je cijeli život pred njom.

Nakon što su saznale ovu tužnu vijest, njezine kolegice s posla snimile su VIDEO koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Nas je ova divna gesta zaista ostavila bez daha jer je lijepo vidjeti da još uvijek ima ovakvih prekrasnih prijatelja…

Matea je podijelila video na svom Instagram profilu i na najbolji mogući način odgovorila svojim prijateljicama:

“Zahvalna do neba!
Cijeloj OfficeShoes ekipi.
Nasmijali su me ali i rasplakali!
Bog mi je poslao divne ljude.”

„Jer anđelima će svojim zapovjediti za tebe da te sačuvaju na svim putima tvojim. Na rukama će te nositi, da se o kamen ne spotakne noga tvoja.“ (Psalam 91,11-12)

Nemamo više što za dodati jer ovaj video govori tisuću riječi…jedino da i mi molimo za tvoje zdravlje!