Brand LukA

Viktoria Šafranić 15. ožujka 2017.

Nova kolekcija Luke Grubišića premijerno na BIPA FASHION.HR-u

Luka Grubišić – Modni dizajner Luka Grubišić, sa svojim brandom LukA, nastup će ove sezone prvi put u sklopu BIPA FASHION.HR-a. Nakon više od četiri mjeseca pripreme i rada, na pistu najvećeg modnog događanja u regiji, LukA pod pokroviteljstvom Silana predstavlja kolekciju od 30 outfita pod simpatičnim nazivom Frutti di Mare. Kolekcija inspirirana morem, prepoznatljivog LukA stila, naglašava siluetu žene i veliča ženstvenost na svakom koraku.

Luka Grubišić

Photo by: Zvonimir Ferina

Ja sam veliki zaljubljenik u more i sve što ima veze s tim dubokim plavetnilom, njegovo prostranstvo, svježina i boje, meni predstavlja ogromnu inspiraciju. Kolekcija sadrži blazere, bogate suknje, LukA majice u sitotisku s čak 11 slojeva, hlače, balonere i haljine. Razigrana je, ali opet donosi eleganciju, a namijenjena je ženama koje žele izgledati bezobrazno dobro“, opisuje novu modnu priču Luka Grubišić, dizajner koji je svoje umijeće stekao na glasovitoj Parsons School of Design. Izrazito nosivim odjevnim komadima s dozom seksipila poznati dizajner stvorio je prepoznatljiv rukopis kojeg već godinama obožavaju Hrvatice. Luka Grubišić.

Luka Grubišić

Photo by: Zvonimir Ferina

U kolekciji za proljeće/ljeto 2017., koja je nastavak branda s nekim novim detaljima, puno je pažnje posvećeno krojevima te posebno materijalima i dodacima. Tako LukA prvi puta u povijesti radi svoje printeve u suradnji s prijateljicom Sanjom Ivan. Upečatljiv nakit od pravog ribarskog konopa, kojeg će nositi modeli na pisti BIPA FASHION.HR-a, izradila je dizajnerica Marija Sjauš Baždarić, a za styling revije bit će zaslužan Saša Joka.

Kolekciju u kojoj su glavni detalji hobotnice, krakovi, kozice i romantični oblici, koji karakteriziraju podvodni svijet, predstavit će finalne večeri, u subotu 01. travnja, u sklopu 24. sezone modne manifestacije koja opet nudi bogat program. Luka Grubišić

Luka Grubišić

Photo by: Zvonimir Ferina

Proljetno – ljetno izdanje BIPA FASHION.HR-a traje od 29. ožujka do 01. travnja u Paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma, a u sklopu ove sezone svoja će nova dizajnerska umijeća predstaviti Ivica Skoko, Robert Sever, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Marina Design, Obekei, Coded Edge, Arileo, LukA, Klisab, Anthony Avangard, JAMOI, Yuniku i INES Atelier.