FOTO by IMDb

Film

Bradley Cooper kao Leonard Bernstein u novom Netflix filmu “Maestro”

admin 16. kolovoza 2023.

Pogledajte trailer...

Upravo je izašao prvi trailer za novi Netflixov film Maestro u kojem Bradley Cooper utjelovljuje lik legendarnog skladatelja i dirigenta Leonarda Bernsteina.

Bradley Cooper redatelj je, koscenarist, koproducent i zvijezda Maestra, novog Netflixovog filma o legendarnom skladatelju i dirigentu Leonardu Bernsteinu. Film govori o Bernsteinu i njegovoj ženi, Feliciji Montealegre, koju tumači Carey Mulligan, a u nastavku pročitajte detalje.

Bradley Cooper u filmu Maestro
Foto: IMDb

Bradley Cooper je scenarij napravio uz suradnju Martina Scorsesea i Stevena Spielberga, a zanimljivo je da će u filmu glumiti i jedna od kćeri poznatog skladatelja.

Bradley Cooper u filmu Maestro
Foto: IMDb

Nakon što je režirao i glumio u filmu “A Star Is Born” u duetu s Lady Gagom već davne 2018. godine, Bradley je doživio veliki uspjeh osvojivši nominaciju na dodjeli Zlatnog globusa, a osvojio je i dvije nagrade Grammy za svoj glazbeni doprinos filmu.

Leonard Bernstein, koji je umro 1990. godine u dobi od 72 godine, poznat je kao autor glazbe za West Side Story i osvojio 16 Grammyja. Bio je i glazbeni direktor Njujorške filharmonije od 1959. do 1969. godine.

Bradley Cooper u filmu Maestro
Foto: IMDb

Službeni sinopsis za film glasi: “Film prati složenu i kompliciranu ljubavnu priču između Leonarda i Felicije, od trenutka kada su se upoznali 1946. na zabavi, njihovim zarukama, dvadesetpetogodišnjem braku i troje djece”.

“Maestro” u kina stiže 22. studenoga, dok ćemo ga na Netflixu gledati 20. prosinca.