FOTO by Instagram @grazia / @bradpittofficial

Poznati

Brad Pitt je ponovno single!

Krešimir Šustić 30. listopada 2020.

Jedan od najvećih Hollywoodskih zavodnika je prekinuo vezu s manekenkom Nicole Poturalski

Iako nam se na prvu ne čini tako, celebrity parovi baš poput nas običnih smrtnika često znaju biti ostavljeni slomljena srca.

S obzirom na to da su često na meti raznih medija i novinara, koji ponekad prenose lažne vijesti, ne možemo biti sto posto sigurni u prave razloge prekida.

Neki poput Blake Lively i Ryan Reynoldsa nam izgledaju kao da su suđeni jedno drugome, no neke jednostavno nikako ne možemo povezati i izgledaju kao da su u dogovorenoj vezi.

Jedna od glavnih vijesti koja se proširila raznim portalima je ta da je jedan od najvećih hollywoodskih zavodnika na sreću obožavateljica ponovno single.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

The Oscars are coming up!

Objavu dijeli Brad Pitt (@bradpittofflcial)

Prije tri mjeseca, Brad Pitt je započeo romansu s poljskom manekenkom Nicole Poturalski, no kako izgleda, veza nije očito bila toliko uspješna.

Strani mediji navode kako to zapravo nije bila prava veza jer osim što je europska ljepotica u braku, odnos je od početka bio krhak i prepun dramatičnih događaja.

Krajem kolovoza ove godine svijet je obišla vijest da 57-ogodišnji glumac ponovno ljubi, a obožavatelji su se iznenadili kada je objavljeno da je u pitanju 27-ogodišnji model.

Podsjećamo da se šuškalo o tome kako je bivša supruga Angelina Jolie bila jako bijesna zbog čega je mlađahna zavodnica Nicole često bila meta ‘hejtera’ na društvenim mrežama.