FOTO by Lesnina

Dekor

Bračni krevet s baldahinima u boji bagrema recept je za opušteno ljeto!

Viktoria Mikulić 28. svibnja 2024.

Dvostruki ležaj rezerviran je za sve parove...

Za sve koji kada pomisle na ljeto, zamišljaju pijuckanje koktela na plaži, slušanje muzike i opuštanje u najudobnijoj ležaljci, dozvolite da vam predstavimo dvostruki ležaj iz Lesnine koji je idealan za parove, ali i za društvo.

Cvrkut ptičica i dugi dani popraćeni suncem mame nas da što više vremena provodimo na otvorenom… Svaki slobodan trenutak želimo biti na svježem zraku i guštati uz najdraže osobe.

Kako bi taj doživljaj bio još posebniji, zavirili smo u Lesninu i pronašli dvostruki ležaj nalik bračnom krevetu idealan za boravak na otvorenom.

Iako ga najviše zamišljamo na plaži, dvostruki ležaj može biti odličan izbor za izležavanje na terasi, u dvorištu ili uz bazen. Uz njega ćete definitivno zaboraviti na sve brige i prepustiti se uživanju s partnerom, prijateljima ili članovima obitelji.

Ovaj stylish krevet dolazi u boji bagrema i krase ga svijetlo sivi baldahini. Kao stvoren je za dvije osobe, a omogućuje i podešavanje nagiba za dodatnu udobnost.

Krevet za plažu s baldahinima je fantastičan izbor ako želite dodatnu zaštitu od sunca i privatnost dok se odmarate u svom dvorištu ili na terasi.

Čak i tijekom najviših vrućina, baldahini će vas štititi od UV zraka, čineći vaš boravak što ugodnijim.

Ovaj chic ljetni novitet možete pronaći na službenoj web stranici po cijeni od € 799!