FOTO by Sass & Belle

Dekor

Božićno ruho zamjenjujemo dekoracijama u obliku Fride!

Viktoria Šafranić 12. siječnja 2022.

Vrijeme je za novi dekor, a mi smo pronašli onaj najslađi...

Sada kada smo pospremili božićne ukrase, sve izgleda nekako prazno, jednolično.

Najradije bismo vratili vrijeme i ponovno uživali u čarima blagdana, jer u tom periodu zaista je sve nekako bilo magično. S dolaskom siječnja, raspoloženje nam je pomalo splasnulo, no ne treba očajavati.

Kako bismo vratili onaj osmijeh na licu, bacili smo se u potragu za šarmantnim dekoracijama koje će ukrasiti naš dom i udahnuti mu novo ruho. Jučer smo pronašli neodoljive zavjese s pomponima koje će definitivno upotpuniti spavaću, dječju ili dnevnu sobu.

Zavjese s pomponima novi su hit u uređenju interijera!

Ako je ovo već sasvim dovoljan redizajn, ipak smo poželjeli promjenu i u obliku vaza i teglica. Sve više se odlučujemo za prirodne biljke bogate kisikom koje čine dobro za naše zdravlje, a kako bismo im barem malo vratili za dobrobit koju nam donose, pokušat ćemo ih smjestiti u najslađe dekoracije.

Poznata britanska stranica Sass & Belle unutar svoje nove kolekcije skriva teglice i vaze u obliku kultne Fride. Već su nas ranije oduševili sličnim varijantama u veselim bojama, a ovog puta su nam pripremili pravu poslasticu u vidu crno-bijelih noviteta koje izgledaju veoma elegantno.

Ove sadilice i vaze prikazuju ljepotu Fride i njezinih umjetničkih djela.

Svaka od ovih teglica je uistinu jedinstvena i vjerujemo da bi se jednako dobro uklopila u minimalistički ambijent, kao i uz neki upečatljivi interijer.

Koju god odabrali, izazvat će divljenje od strane svakog ukućana, a vi ćete još više zavoljeti uzgoj biljaka.