FOTO by Amazon

Zabava

Božićno izdanje Monopolyja donosi urnebesnog vilenjaka u naše domove

Krešimir Šustić 06. listopada 2020.

Igra u blagdanskom duhu koja će trajati do dugo u noć

Svjesni činjenice da nam se približava najljepše doba godine, laganim koracima smo krenuli u potragu za prigodnim stvarčicama koje bi nam mogle pomoći u stvaranju predblagdanske atmosfere.

Neke trgovine već su požurile s izlaganjem artikala, pa tako možemo pronaći razne dekoracije i ukrase kojima ćemo obogatiti naše interijere i unijeti pravi blagdanski i veseli duh.

Osim ukrasa i božićnih pjesama koje nam donose note najšarenijeg perioda, s guštom očekujemo i maraton filmova koji nas vraćaju u djetinjstvo i stvaraju nam toplinu oko srca.

Među njima se nalazi i legendarna komedija, Elf, čiji nas glavni glumac Will Ferrell svake godine nasmije do suza i pokaže urnebesnu stranu Božića.

No ovoga puta, nije riječ o nastavku filma, već o nečemu što će sve ukućane držati napetima, ali i pokazati tko u sebi posjeduje prave menadžerske vještine za upravljanje.

Igra Monopoly “Christmas edition” uključuje veliku ploču s likom legendarnog glumca, šest figurica koje možete odabrati za kretanje po ploči, uključujući sanjke Djeda Mraza, mladunče bijelog medvjeda, Jack-in-the-Box, šalicu za kavu u Mailroomu, torbu Djeda Mraza i javorov sirup.

Karte zajedničkih škrinja i karte šansi preimenovane su u Božićno veselje, odnosno Božićni duh, a kuće i hoteli sada se nazivaju Apartmani i neboderi, što igru trgovanja nekretninama čini idealnom za nadolazeće vrijeme!

Po uzoru na klasičnu blagdansku komediju, ovo prilagođeno izdanje Monopolyja omogućit će vam da sakupljate i trgujete čudesnim znamenitostima na Buddyjevom putovanju, poput Djeda Božićnjaka, Gimbelovog odijela za igračke i tunela Lincoln.

Novi Monopoly možete naručiti na LINKU Amazon web shopa po cijeni od 39,88 dolara, te začiniti obiteljska druženja igrom koja će trajati do dugo u noć.