FOTO by IMDb

Film

Božićno čudo! Snima se nastavak najpopularnijeg blagdanskog filma „The Holiday“!

Daria Lovrić 06. prosinca 2022.

Gledamo li opet Cameron Diaz i Kate Winslet u starim ulogama, ali novom izdanju filma?

Festive sezona naš je najdraži dio u godini! Božićne dekoracije i lampice stvaraju cozy ugođaj za koji želimo da traje zauvijek. Obožavamo druženja s najmilijima, iščekivanje Božića, raznorazne mirise koji se šire iz naše kuhinje i stvaraju toplinu oko našeg srca.

Blagdanski ugođaj nije potpun bez božićnih slastica, kuhanog vina, ugodnog ambijenta, voljenih osoba i naravno – božićnih pjesama i filmova. Nema boljeg opuštanja nakon napornog dana od gledanja još jednog rom-coma u nizu ogrnuti u fluffy dekicu.

Upravo zato, vjerujemo da će vas oduševiti vijest da će jedan od najboljih božićnih filmova svih vremena – „The Holiday“ , imati nastavak. 17 godina nakon što je original stigao na velika platna šuška se da će se sve četiri glavne uloge vratiti. To bi značilo da ćemo u novom božićnom nastavku gledati Cameron Diaz, Kate Winslet, Judea Lawa i Jacka Blacka.

Vjerujemo da ste svi već gledali ovaj kultni film i to nekoliko puta, međutim podsjetimo se još jednom.

„The Holiday“

Radnja usporedno prati Kate Winslet kao Iris, spisateljicu slomljenog srca koja očajnički želi pobjeći od svog dosadnog života i Cameron Diaz kao Amandu, hollywoodsku facu koja je upravo uhvatila partnera u prevari i nema pojma kako biti emotivna.

Kad se dvije žene pronađu na stranici za razmjenu kuća, odluče zamijeniti kuće za božićne praznike, u nadi da će pobjeći od svega. Obje ubrzo pronalaze ljubav života. Iris ga pronalazi u Milesu (Jack Black) koji, poput nje, uči kako se zauzeti za sebe i shvatiti svoju vrijednost.

„The Holiday“

S druge strane, Amanda se zaljubljuje u Irisina brata Grahama (Jude Law), koji joj se jedne noći pijan pojavi na pragu.

Na kraju oba para sretno nastavljaju živjeti, međutim što se događa nakon toga? Jesu li oba para uspjela izdržati na duge staze? Jesu li se preselili u LA ili Surrey ili održavaju vezu na daljinu?

„The Holiday“

Govori se da bi uskoro sve mogli saznati. „Plan je započeti snimanje sljedeće godine“, rekao je izvor za The Sun. „Plan je da sljedeće godine krenemo sa snimanjem, prvenstveno u Velikoj Britaniji i Europi. Svi glavni glumci su obaviješteni i uključeni.“

“To je jedan od najuspješnijih filmova te vrste i u njemu još uvijek svake godine uživaju milijuni obožavatelja diljem svijeta – ima savršenog smisla ponovno pogledati te likove i saznati što se dogodilo s njihovim životima nakon što su se spojili. Bit će smiješno, dirljivo i dirljivo – baš ono što svi žele za Božić.“

„The Holiday“

U svakom slučaju, ove ćemo zime još jednom pogledati originalnu verziju filma „The Holiday“. Kao i svi ljubitelji romantičnih blagdanskih komedija jedva čekamo nove informacije o nastavku i veselimo se novoj radnji i zapletima fantastične glumačke četvorke!