FOTO by Zara Home / Instagram @pennyscottagegarden

Dekor

Božićni vjenčić je neizostavan blagdanski detalj u našim domovima

Krešimir Šustić 17. studenoga 2020.

Dekoracija kojom svake godine ukrašavamo naše životne prostore

Nakon što 31. studenog sat otkuca ponoć, službeno ćemo ući u najuzbudljiviji dio godine koji obilježava početak perioda veselja, dobrih gurmanskih delicija i najljepših ukrasa koji postoje.

S obzirom na to da nas trenutno do početka adventa dijeli otprilike dva tjedna, vrijeme je da sjednemo i napravimo plan dekoriranja naših domova, kako bi zablistali u čarobnom ruhu.

Trgovine kućnim potrepštinama u svoje ponude su uvrstile mali milijun najljepših dekoracija koje izgledaju kao da su proizašle iz najbajkovitijih božićnih filmova.

159,00 kn

Mi smo odlučili prošvrljati asortimanom u Lesnini, Emmezeti, Nextu i Zara Home, kako bi izdvojili neke od favorita i predložili da upravo s njima unesete blagdanski duh u životne prostore.

184,00 kn

Među predmetima s klasičnim motivima, kuglicama i lampicama za bor, dekorativnim jastučnicama i posteljinom, odabrali smo stvarčicu koje svake godine objesimo na ulazna vrata, vjenčić.

95,20 kn

Na spomenutim web shopovima dolaze u raznim veličinama i oblicima, od onih u obliku zvijezda i klasičnih okruglih, pa sve do onih napravljenih od umjetnih ili borovih grančica.

219,00 kn

Krase ih crvena, zlatna i zelena boja, češeri, bobičasta biljka božikovina, porculanske kuglice i zvjezdice, kao i umjetni snijeg.

99,00 kn

Nadamo se kako ćete među ovim prekrasnim modelima pronaći onaj jedan kojim ćete ukrasiti svoja ulazna vrata i svima dati do znanja da ste obožavatelj ovog čarobnog blagdana.

95,20 kn
149,99 kn
159,00 kn