FOTO by Momax

Dekor

Božićni ukrasi iz Mömaxa predivni su u svom klasičnom uzorku!

Antonija Andabak 29. studenoga 2021.

Tartan uzorak u crvenoj i zelenoj boji sinonim je za božićno dekoriranje!

Još jedna, malo je reći uzbudljiva, više izazovna godina, polako se bliži svom kraju. Dok s nestrpljenjem iščekujemo novu, s nadom da će mnoge loše strane stare godine ostati iza nas, ostalo je dovoljno vremena za uređenja svog doma u božićnom ruhu.

Na mnogim modnim portalima, te društvenim mrežama poput Pinteresta, po nama možda i najbolja platforma za uređenje doma, ne samo za Božić već i druge prigode, vidjeli ste mnogo simpatičnih ideja koje biste mogli primijeniti ove godine, pa smo odlučili na jednom mjestu objediniti ukrase u najbožićnijim bojama i uzorku!

Dakako, riječ je o crvenoj i zelenoj nijansi te tartan uzorku koji predstavljaju sinonim božićnih dekoracija i nijansi koje ove godine najavljuju comeback.

To svakako ne znači da se morate odreći svojih omiljenih dekoracija u nježno rozoj boji ili pak srebrno bijeloj boji, već možete jedan kutak ili jednu sobu posvetiti ovom neponovljivom uzorku.

Uzorak koji je dominirao u najpoznatijem božićnom filmu “Home Alone” sada se nalazi na policama Mömaxa, trgovine koja povoljnom ponudom može konkurirati mnogim brendovima specijaliziranima za uređenje doma.

Na web shopu Mömax, pronašli smo nekoliko upečatljivih dekoracija tartan uzorka te nadodali kuglice u čisto crvenoj nijansi kao i nešto veće kuglice u zelenoj nijansi, kakve predlažemo kombinirati na boru kako bismo istaknuli dimenziju i unijeli usklađenost.

Ovo doista jest dekoracija koju ste do sada mogli vidjeti ili je čak i sami imate, ali ove godine svoje ukućane možete iznenaditi svojim istančanim ukusom u dekoriranju božićne jelke pa se uputite na Mömax web shop te osvježite svoju kolekciju ukrasa!