FOTO by marksandspencer.com / Jysk / grafocentar.hr

Dekor

Božićni miris osjeti se u zraku – odaberite novu omiljenu božićnu svijeću!

Mia Vodopija 28. listopada 2021.

Napokon je vrijeme za najbolje mirise božićnih svijeća!

Ako ste spremni zamijeniti svoje omiljene jesenske mirise, zamamne svijeće koje mirišu na jabuke ili pak kraljice jeseni bundeve, za one sjajne zimske mirise, imate sreće.

Postoji toliko sjajnih mirisa koji će nam donijeti tu mirisnu čaroliju božićne sezone. Zatvorite oči i zamislite miris bora, toplog žara, pečenih medenjaka, pa čak i svježe mente. Da, vrijeme je za nove svijeće!

Nakon što osjetite dašak zimskih mirisa, znat ćete da je konačno vrijeme za odbrojavanje do najsretnije i najšarenije sezone godine.

Kako bismo vam pomogli da se zaista uživite u božićni duh (u njega se možete uživjeti i u matching obiteljskim božićnim pidžamama, udobnim papučama i mekanim džemperima) prikupili smo najbolje božićne svijeće na tržištu! U galeriji ispod pogledajte što nam donose brendovi Yankee Candle, Jysk, Prima i Apothecary.

Svijeće su savršeni pokloni za darivanje…i čuvanje (mali savjet: ako darujete svijeću, uparite ju kao poklon sa šibicama ili USB upaljačem prije nego što je zamotate)!

Sve što vam je preostalo za napraviti jest odabrati filmove za svoj božićni popis, ukrasiti svoj stan božićnim dekoracijama, posuditi neku božićnu knjigu, te zatim zapaliti jednu od ovih luksuznih, fantastičnih mirisnih blagdanskih svijeća kako biste trenutak učinili posebnim.

Super stvar jest ta da mnoge od ovih lijepih opcija mogu poslužiti kao blagdanski ukrasi za vaše prozore ili dekor kamina.