FOTO by Primark

Kids

Božićni kostimčići za naše najslađe medenjake!

Viktoria Mikulić 09. studenoga 2021.

Ne znamo kako vi tepate svojoj bebi, no neki od prigodnih epiteta za blagdane bili bi: vilenjak, medenjak, paprenjak, zvončić….

Naša su dječica neprocjenjivo bogatstvo i sve što želimo je da budu sretni, stoga se svakim danom trudimo ispunjavati sve njihove želje (mislimo na realne) kako bi uvijek imali osmijeh na licu.

Oni nam vraćaju svojom toplinom i lijepim riječima koje nam daju snagu za sve što nas u životu snađe. Ako kod kuće imate malenu bebu ili djetešce vrtićke dobi onda biste već ovog vikenda mogli otputovati u Ljubljanu po prigodnu odjeću za blagdane.

Uz ove kostimčiće u obliku Djeda Božićnjaka, Winnie the Pooha, Elfa i Rudolfa, vaša će dječica od najslađih stvorenja postati još slađa. Ne samo da će izmamiti osmijeh svim ukućanima kada ih odjenete u ove šarmantne odjevne komade, već će ih svi htjeti nositi i maziti, tako da i vi konačno malo možete predahnuti.

U nastavku donosimo nekoliko primjeraka koje smo pronašli na Instagram profilu poznatog trgovačkog lanca, a koji su navodno već dostupni na njihovim policama:

Već znamo tko će biti najljepši na obiteljskoj fotografiji, zajedno s vašim kućnim ljubimcem za kojeg smo jučer pronašli najposebniju kombinaciju s potpisom H&M-a.

H&M kostimčić Djeda Božićnjaka rezerviran za naše njuškice!

Nažalost, Primark nema web trgovinu, no za ovakve stvarčice, nije nam teško izdvojiti malo vremena i prevaliti kilometre, jer znamo da će se taj put na kraju itekako isplatiti.