Modni dodaci

Božićni event „MY FAIRYTALE“ koji željno iščekujemo! A vi?

Viktoria Šafranić 08. prosinca 2017.

Poznati lifestyle brend predstavit će i limited edition blagdansku kolekciju unikatnog nakita!

Blagdani su puni čarolije i bajkovitih trenutaka. Event „MY FAIRYTALE“ koji priprema poznati WHISPER OF NATURE suvremeni lifestyle brand koji spaja ljepotu i namjeru poziva vas u svoj bajkoviti svijet čarolije dana 14. prosinca od 18 do 20 sati u BIZkoshnici, Ilica 71, u Zagrebu.

Svaka od nas je moderna vila koja u sebi ima nešto čarobno. A koja ste vi Vila?

Saznat ćete na ovom eventu, te uz puno pozitivne energije i ugodno druženje imat ćete priliku vidjeti, isprobati i kupiti sve Whisper proizvode po promo cijenama na tri presenting cornera – nakit, eko svijeće i ručno rađeni mirisi za prostor.

 

Uz vilinsko druženje i razmjenu pozitivnih čarolija, te uz šalicu toplih napitaka i božićnih delicija koje priprema poznata ANA MIŠKOVIĆ za Biberon cakes*, moći ćete pogledati limited edition blagdansku kolekciju unikatnog nakita koji će zadovoljiti svaku vilu.

Također ćete moći osvojiti i bogate nagrade na tomboli, a svatko će dobiti mali znak pažnje jer iz ove bajke nitko neće otići praznih ruku. Da se osjećate kao prava vila, pobrinut će se Whisper Vila vizažistica koja će vam napraviti idealan vilinski face-painting!

Ovaj božićni event je humanitarnog karaktera te se tako prihod od prodaje Whisper proizvoda i od ulaznica donira društvu „Mali zmaj“. Cijena ulaznice je simboličnih 25 kuna. Rezervirajte svoju ulaznicu na vrijeme!

Dolazak potvrdite u inbox Facebook stranice WHISPER OF NATURE, na mail info@whisperofnature.eu ili putem web stranice.