FOTO by Primark / Instagram @prouddogmomblog

Dom

Božićni dodaci za kućne ljubimce uz koje će osjetiti pravi blagdanski duh

Krešimir Šustić 24. studenoga 2020.

Simpatična odjelca, šal i kapa, igračke, kuglice...

S obzirom na to da ćemo uskoro upaliti prvu svijeću na adventskom vijencu, božićna groznica već je lagano počela ulaziti u naše domove.

Puni pozitivne energije, radosti i dobre volje, svakodnevno tragamo za upečatljivim stvarčicama uz pomoću kojih ćemo obogatiti naše interijere i unijeti blagdanski štih.

Osim šarmantnih dekorativnih predmeta ukrašenih s motivima najljepšeg dijela godine, komada odjeće i obuće za svečanosti i partyje, zapikirali smo i modne dodatke za naše četveronožne ljubimce uz koje će se i oni osjećati festive.

Švrljajući zanimljivim ponudama raznih brendova, naletjeli smo na jednu posebno privlačnu čiji komadi dolaze s potpisom Primarka, poznatog po izrazito povoljnim cijenama.

Prvo što nam je zapelo za oko su definitivno preslatko mini odijelce napravljeno po uzoru na omiljenog posjetioca svake kuće na Badnju večer, Djeda Božićnjaka.

Tu je i ono prugasto koje podsjeća na outfit malenih vilenjaka, kao i košulja s kariranim prslukom, idealna za svečani obiteljski ručak.

Za zabavu će im odlično poslužiti igračka sob koju će ponosno pokazivati, ali i kuglica napunjena omiljenim keksićima koju će pokušavati otvoriti kako bi uživali u najslasnijim psećim delicijama.

Uvjereni smo kako će i njima ovogodišnji blagdani biti posebni s pregrštom zanimljivosti uz koje će i sami osjetiti pravi božićni duh.