Modni dodaci

Božićni ASOS accessorize kreiran za bradate i odvažne muškarce

Antonija Andabak 16. studenoga 2017.

Ovaj apsurdni komad nakita mogu nositi samo hrabri muškarci koji će se ukrašavanjem svoje duge brade dobro pripremiti za božićne aktivnosti

Priznat ćete da u posljednje vrijeme više no ikada muškarci nose brade, što duže što kraće no u jedno smo sigurne-ovog Božića više ništa neće biti isto. ASOS je predstavio zanimljiv accessorize koji će koristiti samo odvažni i konkretno bradati muškarci. Riječ je o mini božićnim ukrasima za bradu. Da, dobro ste pročitali: božićne kuglice doista postoje i upravo su toliko apsurdne kao što i zvuče.

Ukrasne kuglice za bradu na tržištu su prisutne godinama no činjenica je da ih nitko nije primjećivao do velikog hita dugih brada kao i lansiranja istih od strane modnog giganta ASOSa u predblagdansko vrijeme. Ukrasi su doista nosiv komad nakita pošto imaju malenu kopču idealnu za pričvršćivanje na bradu, a najbolji efekt postići će na gustoj i dugoj, dobro uzgojenoj bradi.

Od sada se s vašim muškarcem možete zabaviti i vježbati ukrašavanje božićnog drvca uz pomoć ovih simpatičnih mini ukrasa za bradu koje možete nabaviti na ASOS web shopu po cijeni od $13.