Dekor

Božićne posteljine koje želimo ovog adventa!

Viktoria Šafranić 20. studenoga 2017.

Hrvatska virtualna trgovina s neodoljivim proizvodima!

Božićne Posteljine – Inspirirana svojim sinovima Damianom i Adrianom, mama Veronika Galjer otvorila je virtualnu trgovinu D&A obrt za trgovinu i usluge koja vam omogućuje da iz udobnosti vlastitog doma kupujete neodoljive proizvode za Vas i vaše najmilije od odjeće, obuće, pidžama i posteljina s preslatkim dekorom do pribora za jelo, ukrasa za kuću i deka.

Ova poduzetnica i sama je često kupovala preko web shopa i nailazila na nekoliko problema: ili su to bili reprezentativni proizvodi s daleko previsokom cijenom ili oni s nižom cijenom, ali puno lošijom kvalitetom. Svi znamo koliko smo uzbuđeni iščekujući da nam proizvod stigne na adresu, i svjesni koliko smo se puta i sami razočarali jer ono što nam je bilo isporučeno ni u najmanjoj mjeri nije bilo ono što smo prvotno naručili.

Obrt D&A upravo se na tome bazira. Gospođa Veronika odlučila je to promijeniti i samoj sebi obećala da u njezinoj virtualnoj trgovini nećete pronaći ništa što i ona sama ne bi kupila sebi ili svojoj djeci, pritom veliku pažnju pridajući kvaliteti proizvoda, cjenovnom rangu i samom vizualnom identitetu.

U jedinstvenoj ponudi posebno su nas zainteresirale božićne posteljine i Disney dječje posteljine koje svi potajno želimo u ovo adventsko vrijeme, kao i mnoštvo drugih proizvoda s Disney likovima. Božićne posteljine.

Božićne posteljine

Sve stvarčice nabavljaju od pouzdanih dobavljača iz zemalja Europske Unije.

Božićne posteljine

Ako su i vas ove fotografije u potpunosti osvojile, OVDJE možete pronaći kratak vodič kako naručiti proizvode D&A obrta koji će vam kroz vrlo kratko vrijeme stići na adresu točno u onom stanju kakve ste i zamislili.

Božićne posteljine

Također, za sve detaljnije informacije o obrtu D&A možete pronaći na njihovoj Facebook stranici Za najmanje – D&A obrt za trgovinu i uslugu.

 

#božićna IGRA DARIVANJA

U suradnji s D&A – obrtom za trgovinu i usluge, darujemo predivnu božićnu posteljinu koja će vam ove blagdane učiniti još radosnijima. Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica božićne posteljine je Renata Vešliga. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.