Promo

Božićne JYSK dekoracije uz koje se veselimo najdražem blagdanu

PR 02. studenoga 2021.

Mali detalji za čarobne blagdanske trenutke

Nova kolekcija božićnih dekoracija stigla je u JYSK trgovine. U kolekciji se mogu pronaći ukrasi za dom, terasu ili ulazna vrata, božićno drvce ali i dodatci za dekoriranje blagdanskog stola koji će posebno uljepšati domove tijekom zimskih blagdana.

Tradicionalni Božić

Tradicionalni Božić ove je godine glavni izvor inspiracije. Prevladava crvena boja u svim nijansama koju možemo pronaći na jastučićima, stolnjacima, popularnim patuljcima, raznim ukrasima i keramičkim dekoracijama. Njima se dodaju predmeti s printom ili specifičnim blagdanskim dezenima poput jelovih grana, češera, jelki, zvjezdica i pahuljica.

Budući da se u blagdansko vrijeme češće prisjećamo djetinjstva, kolekcija uključuje razne proizvode inspirirane pričama iz djetinjstva. Likovi kao što su vilenjaci, sobovi i snjegovići, anđeli ili drveni vojnici, podsjećaju nas na klasične božićne priče i tu fascinaciju čitajući ih. Djeci, ali i odraslima koji nisu zaboravili svoje djetinjstvo, ovakvi detalji sigurno će ih razveseliti.

Božićni stol

Više od svega, susret s obitelji i druženje s voljenima blagdane čine tako posebnim. A božićni stol je onaj oko kojeg se okuplja cijela obitelj kako bi razgovarali, nasmijali i zajedno uživali u dobroj hrani.

Budući da je božićni stol tako važan element u priči o Božiću, JYSK je pripremio keramičke predmete i posebne ukrase za stol.

Zlatni pladanj, pometači ili pribor za jelo u kombinaciji s par grančica ili češera na salvetama dati će stolu potpuno drugu dimenziju a stolice s presvlakom u obliku soba pretvorit će božićni stol u mjesto puno čarolije. Kad se dodaju još razni lampioni, svijeće i božićni svijećnjaci i obični svakodnevni tanjuri će zablistati na blagdanskom stolu za pamćenje.

Limitirana kolekcija Nordic Mood Christmas

Limitirana kolekcija Nordic Mood dio je božićne ponude koja spaja tradiciju i prirodu u svečanoj kombinaciji. „Ništa nije više povezano s lijepim sjećanjima kao što je to Božić, a našom novom kolekcijom Nordic Mood želimo proslaviti tradiciju i radost s kojom smo Božić doživjeli kao dijete. Na primjer, naše figurice Orašara nas podsjećaju na bajke i čarobne božićne priče, slavnog danskog pisca Hans Christian Andersena”, kaže Tina Nymann, Category Buyer u JYSK.

Priroda igra važnu ulogu u kolekciji. Tradicionalne božićne boje sada ustupaju mjesto zagasitim tonovima kako bi kolekciji dali posebnu eleganciju i mirnoću. Čak i umjetna božićna drvca izgledaju prirodnije nego inače, oponašajući boje i oblike pravog drveća iz prirode.

“Kolekcija je savršeno sinkronizirana s našim skandinavskim DNK: tišina koja se nalazi u prirodi tijekom ovog razdoblja, tama zime u kojoj Božić blista poput svjetla nade, jednostavan i klasičan dizajn s modernim detaljima i oblicima”, kaže Tina Nymann.

Kolekcija božićnih dodataka i ukrasa za 2021. je stigla u sve JYSK trgovine a dodatno se možete inspirirati uz blagdanski katalog i na Instagram profilu JYSK.hr.