FOTO by Next / Bonami

Dekor

Božićne dekice koje će nas grijati u hladnim danima

Mia Vodopija 22. listopada 2021.

Mekane, tople, udobne… mi smo zaljubljeni!

Nema ništa bolje od hladne, kišne jesenske i zimske večeri kada možemo ostati kod kuće na kauču s božićnom dekom omotanom oko nas dok jedemo kokice i pijemo toplu čokoladu.

Već sama pomisao na ovako topli prizor, tjera nas na shopping novih božićnih dekica, u kojima ćemo gledati sve nastavke legendarnog filmskog klasika ‘Sam u kući’.

Zapravo, jedna od ovih deka zajedno s kutijom kokica bila bi izvrstan poklon set. U nastavku saznajte koje su naše ovogodišnje omiljene mekane božićne deke.

Odlična stvar s dekicama jest ta što, ne samo da su udobne i tople – što im je i glavna funkcija, da nas utople, već su i odlične kao dekoracija. Za razliku od klasičnih (i pomalo dosadnih) deka u zemljanim zagasitim tonovima smeđe, ove božićne dekice ‘podignu’ cijelu prostoriju svojim šarenilom i šarmom.

Bilo da ste na kauču ili da lijeno dremuckate na krevetu, božićne dekice bude onaj poseban osjećaj u nama…osjećaj sigurnosti i mira koji smo imali u djetinjstvu. Pogledajte naše dekice koje smo izdvojili za vas u galeriji:

U slučaju da božićne dekice niste kupili prošle božićne sezone, sada vam je pravim trenutak! Obožavamo uzorak pahuljica, Djeda Božićnjaka ili pak božićnih patuljaka na ovim dekicama.

One su super poklon čak i za one kojima je teško kupovati! Još jedna pozitivna stvar jest to da su dekice dar koji će trajati godinama.

Ako se dobro brinete za njih, i nakon par godina mogu imati istu ultra mekanu baršunastu teksturu.