Iće & piće

Božićne čarape koje će razveseliti i odrasle

Engineer 20. studenoga 2019.

Ako radite božićnu zabavu ovo je must have dekoracija

Nema veće sreće za najmlađe kada dođe prosinac i sve poprimi blagdanski ugođaj. Pokloni, pokloni i pokloni – to je ono što najmlađima znače blagdani.

Marljivo će očistiti čizmicu za svetog Nikolu, pripremit će najukusnije kolačiće za Djeda Božićnjaka i objesit će najljepšu božićnu čarapicu pored kamina.

Kada sa strane promatramo s kojom voljom i željom to rade ponekad se poželimo vratiti u djetinjstvo i prolaziti sve ponovo.

No, kako je poanta blagdana raditi lude stvari da bi atmosfera bila na najboljem mogućem nivou tako nailazimo i na proizvode kojima je upravo to i svrha.

Kako zabava oko postavljanja božićne čarape pored kamina ne bi bila rezervirana isključivo za najmlađe pojavile su se iste – ali za odrasle!

Riječ je o blagdanskim čarapama punjene vinom koje mogu poslužiti da se pohvalite prijateljima s najkreativnijim ovogodišnjim dekorom.

Dolazi zapremnine 2,25 l i ima dovoljno velik otvor da možete ubaciti i led. Ova čarapa nije samo za vinoljupce, možete ju napuniti s bilo kojim hladnim pićem.

Ostavite ju napunjenu i preko noći jer možda su Djedu Božićnjaku keksi i mlijeko već dosadili.

Ovu čarapu pronašli smo na Amazonu po cijeni od 17£ – 34£, ovisno o veličini.