FOTO by Sinsay

Dekor

Božićna kolekcija jastučića od 69,90 kuna najslađi je home dekor s potpisom Sinsaya!

Daria Lovrić 17. listopada 2022.

Uz ove jastučiće, blagdani se čine bliže…

Obožavamo dekor, posebice kad je riječ o onom božićnom. Upravo zato već sada posjećujemo web trgovine u potrazi za najslađim stvarčicama koje je oplemeniti naš životni prostor i u njega unijeti blagdansko raspoloženje.

Sinsay božićni jastučić 1
Sinsay božićni jastučić
Sinsay božićni jastučić 2
Sinsay božićni jastučić

Kako bi bili spremni kada krene blagdanska euforija, želimo točno znati što i gdje kupiti. Jedna od glavnih stranica koju često posjećujemo u potrazi za novitetima je ona omiljenog brenda Sinsay.

Sinsay božićni jastučić

Božićna kolekcija stiže u Sinsay!

Već neko vrijeme škicamo Sinsay božićnu ponudu koja uskoro stiže, a prethodnih dana predstavili smo šarmantnu božićnu kolekciju šalica i Sinsay plišane dekice u božićnom ruhu.

Sinsay božićni jastučić

Ovog puta, za oko su nam zapeli neodoljivi jastučići s božićnim detaljima koje smo odmah dodali na našu wish listu. Do festive sezone nas dijeli još nešto manje od dva mjeseca, a naš popis favorita je sve duži.

Sinsay božićni jastučić

Blagdansko razdoblje period je u kojem posebnu pažnju posvećujemo uređenju doma i stylish dekoracijama. Kako bi stvorili što topliju atmosferu u svoj dom unosimo razne dekorativne predmete poput jastučića, dekica i raznih ornamenata.

Sinsay božićni jastučić

Božićni jastučići iz Sinsay kolekcije predivan su detalj koji će krasiti kutne garniture, fotelje, krevete i dvosjede te cijelom interijeru dati jedan poseban cozy ugođaj.

Sinsay božićni jastučić

Izbora je već sada mnogo, a možete birati između fluffy modela u bijeloj i sivoj boji ili upečatljive modele u raznim oblicima koje krase orašar, pingvin i gingerbread.

Sinsay božićni jastučić

Koji god odabrali, ovaj dekor bit će finalan touch svakoj prostoriji i obogatit će cjelokupan ambijent.

Kako biste na vrijeme u svoj dom unijeli blagdansku notu, pripremite svoju košaricu putem Sinsay web trgovine jer vjerujemo da će ovi šarmantni primjerci od 69,90 kuna nestati u tren oka.