FOTO by Zara Home

Dekor

Božić je stigao i u Zaru Home! Tanjuri, šalice i čaše željeli bismo vidjeti i na našem stolu!

Antonija Andabak 20. listopada 2021.

Bezvremenski komadi posuđa koje ćete moći iskoristiti svaki Božić!

Ako nam je nešto još zanimljivije od obuće i odjeće onda su to setovi posuđa s božićnim motivima! Ne možemo ih se zasititi čak ni uz spoznaju da smo proteklih godina zasigurno nakupovali stvarčica oslikanih pahuljama, drvcem ili neizostavnim orašarom. Ove godine krećemo ispočetka, zar ne?

Upravo nas je očarala nova Zara Home božićna kolekcija koja tradicionalno svoje mjesto pronalazi na web shopu ove renomirane trgovine koja sve više odiše rustikalnim detaljima, prirodnim materijalima i spajanju s prirodom.

Svako sezonsko razdoblje donosi svoje novitete, a poznato je da božićna kolekcija kod mnogih brendova za uređenje i opremanje doma, izlazi početkom listopada.

Zara Home ne zaostaje niti malo, i točno tempira vrijeme kada će ova posebna i svečana kolekcija ugledati svjetlo dana.

Ono što nam se jako palo, osim simpatičnih zdjelica u obliku zvijezde, te prstena s figuricama za uredno oblikovane ubruse, jest komplet stolnog posuđa od gres keramike s crvenim rubom i motivom božikovine.

Isti se sastoji od desertnog tanjurića, ovala te velike šalice za kavu koji će savršeno poslužiti za doručak. Cijena tog seta iznosi 387,00 kuna, a ako Vam je za oko ipak zapelo nešto od tog seta, a ne želite kupovati cijeli, isti to kuhinjsko posuđe za serviranje možete nabaviti i pojedinačno.

Sve oslikano posuđe ima pomalo retro izgled, onakvo kakvo ste znali viđati u kuhinji naših baka, a motivi božićnog drvca, snježne kugle i božikovine, zasigurno će naći mjesto i u Vašoj kuhinji te na Vašem stolu. Pogledaj u galeriji što je Zara Home pripremila za tebe, a kompletnu ponudu ne propustite pogledati OVDJE.