FOTO by PR

Dekor

Božanstveni personalizirani pokloni za sve članove obitelji i prijatelje

Viktoria Mikulić 29. studenoga 2023.

Nadamo se da ćemo vas s ovim poklonima inspirirati da razveselite dragu osobu…

U moru raskošne ponude poklona, danas je teško pronaći onaj pravi, no jedno je sigurno – svi težimo originalnom poklonu. S tim u skladu,  često je lakše odabrati nešto simbolično za najmilije.

Važno je razmisliti što bi najviše veselilo ljude oko nas, što bi im izmamilo osmijeh na lice i izazvalo iskrene emocije.

Pronašli smo nešto što će dirnuti svakoga, od naših najmlađih do najstarijih, a to su uspomene.

EMOCIJE KAO NAJBOLJI POKLON

Ako ste pronašli svoju srodnu dušu, onda nema ljepšeg nego je iznenaditi nekom posebnom gestom koju će zauvijek pamtiti. Za sve zaljubljene golupčiće, CEWE je kreirao zanimljive poklone za NJU i NJEGA. Za naše jače polovice imamo sljedeće prijedloge: veliku panoramsku CEWE FOTOKNJIGU, hexxas – šesterokutni zidni dekori sačinjeni od najljepših fotografija, kao i personalizirana maskica za mobitel ili boca za vodu.

Za NJU, CEWE je osmislio nekoliko jednako šarmantnih ideja poput emajlirane šalice, zidnog personaliziranog planera ili XL CEWE FOTOKNJIGE.

POKLONI ZA CIJELI ŽIVOT

Ako svom djetetu želite pokloniti nešto drugačije, personalizirana kutija za užinu ili puzzle s vašom fotografijom pokloni su s kojima ne možete pogriješiti.

Također, Faber-Castell drvene bojice ili memory igra s dobro poznatim motivima jako će ih iznenaditi i razveseliti. Sigurni smo da ste u ovoj godini imali mnoštvo lijepih trenutaka koje ste ovjekovječili svojim telefonom, odaberite najdraže fotografije i napravite od njih kreativne i praktične poklone. 

POKLONI KAO VJEČNA USPOMENA NA PRIJATELJSTVO

Svatko od nas ima tu jednu osobu kojoj govori sve, onog prijatelja koji je poput obitelji. Ako vam je ta osoba ove godine donijela radost i sreću, slušala vas kada vam je bilo najpotrebnije i uvijek pristala na sve vaše lude ideje, onda biste joj trebali zahvaliti na najljepši mogući način.

CEWE ima mnoštvo zanimljivih poklona za prijatelje, od Male kvadratne CEWE FOTOKNJIGE koja dolazi u modernom, trendi izdanju, do šalice s vašom zajedničkom fotografijom ili personaliziranog stolnog kalendara u koji možete bilježiti vaše sljedeće avanture.

NAJLJEPŠI ŽIVOTNI TRENUCI U JEDNOM POKLONU

Roditelji su naš životni uzor, naš oslonac i sve što čine za nas je neprocjenjivo. Iako im nikada nećemo moći vratiti istom mjerom, dovoljno je pokazati im da smo uvijek tu za njih.

Fotokalendar, personalizirana pločica za vrata, CEWE FOTOKNJIGA ili fotomagnet pokloni su koji će im značiti i koji će vam osigurati njihov najtopliji zagrljaj.

CEWE proizvodi istinski će dirnuti svaku osobu, stoga ne propustite osigurati blagdanske poklone na vrijeme…

Više detalja potražite na cewe.hr! Također, za sve aktualnosti i za još više inspiracije, škicnite njihove društvene mreže Facebook i Instagram