FOTO by River Island

Moda

Božanstveni kaputić u lila nijansi unijet će nježnost i radost u jesenski look!

Daria Lovrić 14. studenoga 2022.

Sigurni smo da će se rasprodati u trenu! Nije li prekrasan?

Ima nešto posebno u ljubičastoj paleti boja. Veliki smo fanovi svih tonova, od tamne, preko kraljevske pa sve do najnježnijih pastelnih nijansi koje vuku na sivu ili toplu ružičastu. Sudeći prema modnim trendovima za jesen 2022. ljubičaste boje nećemo se odreći niti u hladnim mjesecima.

River Island lila kaput 1
River Island lila kaput

Uz popularnu kraljevsko ljubičastu boju, lila nijansa nastavit će svoju vladavinu i u zimskoj sezoni. Nakon što je dominirala u ljetnim i proljetnim mjesecima, sada preuzima i zimske kolekcije poznatih brendova.

Uz krzneni kaputić u lila nijansi nema zime

U potrazi za zimskim novitetima za oko nam je zapeo predivan kaputić s River Islanda u koji smo se naprosto zaljubili.

River Island lila kaput

Iako još uvijek nije vrijeme za buce i bunde, temperature su pale i kaputići su postali must have odjevni komadi. Više gotovo da ne možemo zamisliti odlazak na posao u kožnoj jaknici ili baloneru.

River Island lila kaput

Nevjerojatno mekan i topao, lila kaputić idealan je za one dane kada se temperature približe nuli. Predivna pastelna nijansa unijet će dašak nježnosti i boje u vaš jesenski outfit i notu profinjenosti u svakodnevni look.

Krzneni detalji na rukavima i donjem dijelu daju mu elegantnu notu i veliki je plus što ga možete nositi gotovo na sve. Odlično će izgledati uz suknje i haljine, ali i uz omiljene traperice i tenisice u casual varijantama.

River Island lila kaput

Ako je i vas očarao ovaj eye-catching kaputić, možete ga naručiti putem River Island web trgovine, po cijeni od £115.