FOTO by Amazon

Zabava

Boyfriend Pillow – jastuk za solo cure!

admin 02. veljače 2024.

Za sve one koji žele zagrljaj prije spavanja....

Nakon što su se godinama borile za svoja prava današnja žena je samostalnija no ikada i ponekad nam se čini da je muškarac u vezi višak i da možemo bez njega.

Ipak, dođu neke situacije u kojima bi nam odgovaralo društvo muškarca, a to se najviše odnosi na trenutke kada idemo spavati i želimo zagrljaj oko svoga tijela.

jastuk muška ruka
Foto: Amazon

Kako bi i solo cure mogle uživati u nježnom zagrljaju prije spavanja pronašli smo jastuk originalnog imena – Boyfriend Pillow, a radi se o jastuku u obliku muške ruke koju možete zagrliti i koja može zagrliti vas.

Foto: Amazon

Ne znamo da li je simpatično ili bizarno, ali sigurni smo u jedno, da je svrsishodno i da ćete imati osjećaj kao da je netko pored vas te vas grli.

Jastučnica dolazi u nekoliko varijanta i boja tako da možete odabrati ruku muškarca po vašoj želji. Ruka je funkcionalna tako da ju možete zagrliti u nekoliko varijanti, ali i u nekoliko varijanti ona može zagrliti i vas.

Foto: Amazon

Ovaj ultimativan jastuk daleko je više od samo slatkog i udobnog; zdrav je i koristan. Ovaj jastuk bez perja od pamučnih vlakana pružit će vam mekan i udoban san, a osim toga, njegova ultra meka navlaka neće svrbjeti ili iritirati vašu kožu.

jastuk muška ruka
Foto: Amazon

Ako ste se pronašli i vidite ovu glupost kao nešto prijeko potrebno u vašem životu pronašli smo ga unutar Amazona po cijeni od 15£.