FOTO by Instagram @chrisappleton1 / @carinapranz

Njega kose

Boyfriend bob – najležernija ljetna frizura za tebe i tvoju bestie!

Viktoria Mikulić 08. srpnja 2022.

Bob frizuru prigrlit će svaka zaljubljenica u jednostavnot i ležernost!

Bob je vjerojatno jedina frizura koja je uvijek u trendu, a posebice tijekom užarenih ljetnih dana. Da podsjetimo pojam bob zapravo definira duljinu frizure – u prosjeku midi dugu.

Ukratko: u ljeto 2022. postoji točno jedna varijanta boba koju ćemo zajamčeno češće viđati na gradskim ulicama i na plaži – boyfriend bob. Reći ćemo vam što ovu stylish frizuru čini tako posebnom.

Totalno casual frizura: boyfriend bob

Trendi frizura ležerna je poput boyfriend traperica i odiše estetikom koja se može zaključiti već iz naziva. S boyfriend bobom uopće nema koraka i umjesto toga koristi se ujednačena duljina . Rezultat izgleda uglato i oštro, što sa sobom donosi određenu hladnoću i čini frizuru trendi.

Kod boyfriend boba kosa seže do brade ili ključne kosti – duljina se može individualno prilagoditi obliku lica. Što se stiliziranja tiče, vrijedi krilatica “manje je više”, jer za ovaj look nije potrebno puno.

Ipak, teksturu možete naglasiti feniranjem s malo spreja za volumen pri korijenu. Ako volite jednostavniji dojam, možete pustiti boyfriend bob da se osuši na zraku i vrlo jednostavno ga oblikovati. Da biste to učinili, samo jednu stranu kose zataknite iza uha – i imate savršen styling, koji je pravi izbor kako za svakodnevni život tako i za večer.

Biste li se odvažile na ovaj atraktivan hair look? Pokaži i svojoj bestie ovu cool frizuru, možda joj se svidi, jer sve je lakše udvoje.