FOTO by Instagram @kristinediez / @negin_mirsalehi / @theouai

Ljepota

Borite se s vlagom? Neposlušna kosa bit će vam zahvalna na ovim anti-frizz proizvodima!

Mia Vodopija 28. listopada 2021.

Nema više straha od vlage!

Već na spomen vlage u zraku većini žena diže se kosa na glavi! Zbilja je obeshrabrujuće kada, nakon nekoliko sati sređivanja, pranja, feniranja i ravnanja kose, izađete iz kuće ili još gore, iz salona, na vjetar ili na nekoliko kapi kiše koje se pretvore u pljusak.

Sav vaš trud je uništen! Ovo jesensko vremensko razdoblje koje je istovremeno hladno i vlažno, ponekad toplo i suho zbilja je “ubojica” dobre frizure. Za sve zaljubljenice postojane frizure, imamo odlične vijesti za vas!

150,00 kn

Nemojte očajavati niti razmišljati kojim drevnim civilizacijskim plesom ćete otjerati kišu.

69,50 kn

Upravo zato vam donosimo odlične anti-frizz proizvode za njegu kose koji će vam pomoći da vaše stilizirane vlasi ne lete posvuda oko vas i da nisu naelektrizirane.

£38.00

Iako su anti-frizz proizvodi super, ipak nisu svemoćni. Evo jednog frizerskog savjeta: kako bi kosa bila otpornija na vlagu, nemojte ju prati u kipućoj vodi! Perite ju mlakom, skoro hladnom vodom. Ista stvar vrijedi i za sušenje kose.

£19.50

Zaboravite na najjači setting vašeg fena – sušite ju na najnižoj temperaturi. U slučaju da koristite figaro ili peglu, nemojte vaše alate koristiti na najjačoj toplini.

155,00 kn

Pravilna njega kose podrazumijeva korištenje maski, ulja, seruma i krema koje nahrane, hidratiziraju, ali i štite od topline i zato ih je potrebno što prije uvrstiti u svoju dnevnu rutinu, kako vaša kosa ne bi bila neukrotiva zapetljana griva s kojom ne možete izaći na kraj.