Borite se s prekomjernim znojenjem?

Viktoria Šafranić 29. lipnja 2017.

Predstavljamo vam novi Vichy Mineral Dezodorans

Kako bi se neugodan miris i prekomjerno znojenje uklonili, Vichy predstavlja inovativnu formulu mineralnog dezodoransa u obliku aerosola i roll on-a. Spoj mineralizirane termalne vode Vichy, vitamina B i pet aktivnih minerala u Vichy MINERAL DEZODORANSU bez aluminijevih soli, alkohola i parabena pruža 48-satnu svježinu bez neugodnih mirisa.

VICHY MINERAL DEZODORANSI pružaju iznimnu učinkovitost bez nadražujućeg djelovanja. Nova formula mineralnog dezodoransa posebno je prilagođena svim tipovima kože i dostupna je u dva oblika – ljubiteljima aerosola (u spreju) i onima koji preferiraju nježni roll on. Posebnost aerosola je upravo MgO tehnologija koja učinkovito upija suvišan znoj. Osim toga, odlično je oružje protiv neugodnog mirisa jer ih neutralizira. Roll on verzija Vichy Mineral dezodoransa uključuje i cinkov glukonat, u tehnologiji na bazi vode.

Učinkovitost Vichy Mineral dezodoransa primijećena je i nakon 48-satnog djelovanja i zaštite protiv neugodnog mirisa znojenja. Dokazan osjećaj svježine i smanjena vlažnost ispod pazuha nude cjelodnevan osjećaj ugode te ugodno djeluje na kožu. Koža se zbog mineralizirajućeg učinka ne isušuje, a dezodorans se zbog izostanka alkohola može koristiti i nakon brijanja.

Vichy Mineral dezodoransi dostupni su u partnerskim ljekarnama po informativnoj cijeni od 93,93 HRK.*